Sánchez promet una ajuda de 250 euros al mes a llogaters joves

L'ajut serà per a ciutadans d'entre 18 i 35 anys

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha anunciat aquest dimarts que els Pressupostos Generals de l’Estat per al 2022 inclouen una nova mesura destinada a ajudar els joves. Concretament, l’executiu promet una ajuda de 250 euros al mes als joves d’entre 18 i 35 anys que tinguin uns ingressos anuals inferiors a 23.725 euros. Es tracta del “bo jove d’habitatge” i serà una ajuda per als propers dos anys.

Segons el president espanyol, aquesta mesura va destinada a “reduir l’edat d’emancipació tan alta” i afavorir que els joves de l’Estat “puguin accedit a un habitatge de lloguer” que sigui “digne”. El president espanyol ha celebrat l’acord per als pressupostos al qual s’ha arribat aquest dimarts amb la formació que és sòcia del govern: Podemos. Segons Sánchez, aquest acord és “la millor eina” per propiciar una “recuperació justa” de l’economia després de la crisi sanitària i econòmica que deixa la pandèmia del coronavirus.

Pedro Sánchez espera poder presentar els comptes públics “en els propers dies” i que aquests siguin aprovats al Congrés dels Diputats “en els propers mesos“. El líder socialista també ha reivindicat el pacte al qual s’ha arribat amb la formació de Ione Belarra per aprovar “la primera llei estatal d’habitatge de la història de la democràcia espanyola”.

Podemos ha celebrat aquest mateix dimarts al matí a Twitter l’acord amb el PSOE: “Per primer cop a la història hi haurà una llei d’habitatge que baixi els preus del lloguer“, ha manifestat la formació en una publicació a la xarxa social de l’ocellet blau. Segons la formació, lila, aquest acord permetrà “millorar” la vida dels ciutadans”. La llei, consideren, demostra que cal “lobby” ni “fons voltor” pot aturar “els avenços que necessita el nostre país”. La formació lila insistia a vincular la llei d’habitatge amb l’acord de pressupostos i insistia a posar limitacions als preus del lloguer en zones tensionades, una mesura que els socialistes han estat rebutjant l’últim any.

Comentaris

  Tano 05/10/2021 3:41 pm
  D'aquest "xixi-nabo" no me'n crec res de res. Un llepaculs i res més.
  Un que n'està fins el collons de tots vosaltres. 05/10/2021 4:40 pm
  España no tiene solución: desde Vox, pasando por PP, continuando por C,s y continuando por PSOE sois los 4 jinetes del Apocalipsis. Una cuádruple banda de chulos que lo único que sabéis és apoyar la Injustícia, y haciendo caso omiso a la Justícia Europea. Tarde o temprano la historia os juzgará.
  Anònim 05/10/2021 7:51 pm
  Trilero embustero

Nou comentari