El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Elixir d’Automne: La nova línia corporal amb una mateixa fragància
  • CA

Mercadona posa a la venda una nova línia corporal per a tots els públics d’edició limitada, Elixir d’Automne, que es caracteritza per compartir una mateixa fragància de tardor. Aquesta novetat, disponible a la secció de perfumeria des de principis de novembre i fins que se n’acabin les existències es compon de vuit productes diferents, tots ells elaborats amb ingredients naturals i presentats en envasos elegants i pràctics.

La línia inclou una crema de mans, eau de toilette, exfoliant corporal, gel de bany, sabó de mans, mantega corporal, sal de bany i oli corporal. Tots aquests productes, en formats i textures diferents, desprenen la mateixa fragància de tardor composta per notes de bergamota i fruites vermelles, amb un cor floral i un fons afustat cremós.

Jesús Gómez és el proveïdor Totaler responsable d’elaborar les sals de bany a les seves instal·lacions ubicades a Rafelbunyol (València), i RNB, a la Pobla de Vallbona (València), és l’encarregat de la resta de productes que componen aquesta línia, en què destaca la seva aposta per la sostenibilitat mediambiental amb envasos elaborats amb plàstic 100 % reciclat, com és el cas de la mantega, l’oli, l’exfoliant, el gel de bany o el sabó de mans.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa