El Govern torna a confinar la població per comarques a partir de divendres

És l'únic canvi que es farà en les restriccions: restauració, comerç i gimnasos se salven

Catalunya tornarà a confinar la població de Catalunya per comarques a partir de divendres, segons ha pogut saber EL MÓN i minuts després ha confirmat el Govern a través d’una convocatòria de premsa. Aquesta decisió, que ha d’anunciar el Procicat, arriba després d’una Setmana Santa en què s’ha permès la mobilitat entre comarques de persones d’una mateixa bombolla de convivència. Els experts alerten que en els propers dies es pdoria produir una explosió de casos. A les 18 hores està prevista una compareixença de la consellera de Salut, Alba Vergés, i el conseller de l’Interior, Miquel Sàmper per “detallar la decisió presa” que consisteix en “mantenir el perímetre comarcal i eliminar la possibilitat que les persones d’una mateixa bombolla de convivència puguin traspassar el perímetre de la comarca”. En el comunicat, el Govern diu a més que “l’única mersura que varia respecte a la darrera resolució del Procicat, i entrarà en vigor a partir d’aquest divendres a les 00:00 hores”.

El retorn al confinament comarcal estricte arriba després que fa dues setmanes s’aixequés amb la previsió que no totes les sortides es concentressin per Setmana Santa. El confinament comarcal se’l podien saltar persones que es moguessin soles o amb la seva bombolla de convivència, una fórmula amb la qual el Govern ha permès que les persones circulessin pel territori durant el període de vacances. La recomanació estricta era que ningú es barregés amb altres bombolles i seguís totes les mesures de protecció. Salut ha posat èmfasi durant aquests dies que la mobilitat no és un risc si les persones segueixen les normes al seu lloc de destí. La possibilitat de tornar a aquest confinament estricte ja la va apuntar el conseller de l’Interior, Miquel Sàmper, tot i que el Govern va dir que miraria de no fer més restriccions.

Comentaris

  Pep 07/04/2021 5:42 pm
  Aquest govern fa cagar, son una banda de desaprensius i maleïts. Si voleu fer una cosa així, al menys tingueu en conta al gremi d'hostaleria, i canvieu les normes a partir del dilluns. Per culpa de merdes com vosaltres aquest gremi en sofreix les conseqüències. Tan sols us importa la vostre puta poltrona. Fàstic d'Esquerra Republicana i "sus compinches". Per a mi podeu anar a prendre pel sac, inútils.
  84
  18
  Respon
  Pere 07/04/2021 4:32 pm
  Perdónals pare perquè no saben el que fan. Ens governen ineptes amb cervells subdesenvolupats i només saben donar pals de cec i posar normes absurdes per dir que fan alguna cosa
  Ciutadà. 07/04/2021 3:52 pm
  Ja m'ho esperava. Vaja, que, per anar a veure la familia em caldrà agafar la pista forestal. si vaig per la carretera passaré 4 Km. per la comarca veina i em pot caure la clatellada.
  Ciutadà. 07/04/2021 3:52 pm
  Ja m'ho esperava. Vaja, que, per anar a veure la familia em caldrà agafar la pista forestal. si vaig per la carretera passaré 4 Km. per la comarca veina i em pot caure la clatellada.
  Pere Lluis G. 07/04/2021 3:21 pm
  Ras i curt : NO TENEN COLLONS DE TANCAR DE VERITAT !!!!
  Carles 6 07/04/2021 3:05 pm
  Sou Uns genis, si fa bo, veureu platges i Collserola a petar....despres hauran queixes....
  Josep 07/04/2021 2:45 pm
  Com sempre ara ens feu pagar la vostra ineptitut. I després vindrà St. Joan i tornareu a obrir i uns quants morts més i culpa nostra i despres les vacances i culpa nostra i anar fent. Que espereu per tancar d'una puta vegada i fer servir els diners per ajudar en comptes de fer anxanetes voladores i merda d'aquesta i joguines noves per la BRIMO. COLLA D'INUTILS!!!7
  141
  15
  Respon
  Català 07/04/2021 2:32 pm
  Cap sorpresa.

Nou comentari