El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
CatSalut posa en marxa una app per detectar el Covid-19
  • CA

La consellera de Salut, Alba Vergés, ha informat aquest dimecres la posada en marxa d’una aplicació per detectar el Covid-19. En una compareixença des del CatSalut, la directora de l’Àrea de Ciutadania del Servei Català de Salut, Rosa Romà, ha donat detalls sobre l’eina. L’app es diu Stop Covid-19 i estarà disponible al llarg del dia d’avui.

L’app servirà per fer seguiment del ciutadà telemàticament. El ciutadà pot interactuar del qual se’n pot fer un seguiment, especialment de l’evolució del seu estat de salut en funció de la informació sobre simptomatologia. L’app permetrà definir el nivell de gravetat de l’estat de salut a partir dels símptomes a través de la resposta de tests de l’usuari.

“Ens donarà informació també del carnet del CatSalut, que permetrà tenir més informació i relacionar-la amb informació prèvia com a pacient, preguntarem símptomes de les patologies prèvies, i altres”, ha dit Romà.

La informació, que estarà encriptada, anirà al sistema de Salut i cada un dels dispositius assistencials faran les accions necessàries perquè la persona rebi la millor atenció.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa