El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Les benzineres més barates de Catalunya
  • CA

Tothom té una benzinera a la qual acostuma anar a reomplir el dipòsit del seu vehicle. No obstant, n’hi ha de més barates i més cares. I ara que pugen els preus dels combustibles –i de tot–, és important tenir en compte quines benzineres tenen la gasolina i el gasoil a millor i pitjor preu, depenent de la ruta que un conductor hagi de fer. La comparativa es pot fer a través de Geoportal, una web que analitza preus depenent del tipus de carburant i de demarcació i que avala el ministeri de Transició Ecològica.

Els preus varien depenent del tipus de carburant i també de demarcació. El cas és que si vostè condueix un vehicle que utilitza dièsel per circular i un dia es troba a la demarcació de Lleida, si vol omplir el seu dipòsit de la manera més barata possible hauria de dirigir-se a una benzinera que no té nom però que es troba a la carretera de Torà, al municipi d’Ardèvol, al Solsonès. És la benzinera catalana que ofereix aquest carburant al preu més barat. Allà el preu del litre de gasoil és d’1,160€. En canvi, aquesta benzinera no apareix ni tan sols al ‘top 10’ de benzineres més barates de Lleida pel que fa a la gasolina.

Per altra banda, la benzinera catalana que ofereix la gasolina de 95 al preu més barat es troba a la demarcació de Barcelona, concretament a l’avinguda del Castell número 4 de Sant Vicenç de Torelló, a Osona. La benzinera Petrocat ofereix el litre de gasolina a 1,269€. Amb aquesta benzinera passa el mateix que amb la de Lleida: no apareix en el ‘top 10’ de benzineres que ofereixen el dièsel a un preu més barat de la demarcació de Barcelona.

Les benzineres que ofereixen els preus més barats de gasolina a Girona, Tarragona i Lleida són la Bonàrea d’Arbúcies, la Bonàrea de Tarragona i la benzinera Petrolis de Barcelona d’Olius. Les benzineres que ofereixen els preus més barats de dièsel a Barcelona, Girona i Tarragona són la Galp de Sant Adrià del Besòs, la Bonàrea d’Arbúcies i l’Alas de Vandellós.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa