Vox utilitza una denúncia per violació per fer campanya racista

Una simpatitzant del partit d'extrema dreta assegura haver estat violada per "àrabs"

Vox ha decidit utilitzar una denúncia per violació presentada per una simpatitzant seva per fer campanya contra els immigrants. El líder del partit d’extrema dreta ha compartit al seu perfil de Twitter una notícia avançada per El Mundo en la qual s’explica que una simpatitzant de la formació ha denunciat davant els Mossos d’Esquadra que va ser violada per tres homes el 21 de setembre, com han confirmat fonts policials a El Món. Segons els relat de la denunciant, tres nois “àrabs” l’haurien agredit sexualment perquè duia una samarreta de Vox.

Suma y sigue: una nova víctima”, ha escrit Abascal al seu compte de Twitter. En la seva piulada, assenyala que els “salvatges” que, segons la denúncia, haurien perpetrat la violació han de ser “detinguts” i “complir condemnes greus als seus països” per, posteriorment, “no tornar a trepitjar la nostra terra“. El líder de Vox finalitza el seu discurs racista assenyalant aquells que “els conviden a venir a Espanya”. Assegura que aquests responsables polítics haurien de “respondre davant de tots els espanyols per tot el dolor que provoquen”.

És la segona vegada en pocs dies que Vox vincula les agressions sexuals amb la immigració. La setmana passada, el diputat de Vox Joan Garriga va voler condemnar la presumpta violació de Badalona i va assegurar que si els són immigrants legals han de complir la condemna al seu país. Per últim, va assegurar que en cas que siguin “il·legals”, caldria expulsar-los “immediatament de la nostra nació“.

Les declaracions de Joan Garriga van ser tan incendiàries que fins i tot Ciutadans (Cs) va haver de sortir al faristol del Parlament per estirar-los de les orelles. El diputat Nacho Martín Blanco va assegurar que és “abjecte” vincular amb la delinqüència un col·lectiu tan gran com és el de la immigració. Va demanar, en aquesta línia, que Vox deixi de “criminalitzar col·lectius sencers“. “El seu discurs genera odi”, va etzibar el diputat de Cs.

Comentaris

  Jou 06/10/2021 6:22 pm
  Quina pudor a claveguera, els muntatges que fa aquesta gent, no arriben ni a pel·lícula de sèrie B
  Si son àrabs son amics del Juanka Palito.. 06/10/2021 6:31 pm
  Llavors tot queda en la colleta..
  Vendetta 06/10/2021 7:19 pm
  Si es veritat y no un montatge tipo chueca, ejpanya crema y no hay pa menos veurem molts morts pel carrer sera un ejido gigantesc ke els cacanyols no son uns flojos com els catalans si aixo es confirma vec caceras de moros a dojo
  Vendetta 06/10/2021 10:50 pm
  Y si es un muntatge y el abascal es vol aprofitar fara el ridicul marca ejpanya

Nou comentari