Sánchez i Casado aborden la renovació del CGPJ, el TC i RTVE

El president espanyol i el líder del PP mantenen una conversa telefònica que La Moncloa qualifica de "constructiva"

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, i el líder del PP, Pablo Casado, han mantingut aquest dimecres una trucada telefònica on han abordat “l’enfortiment de les institucions de l’estat”, segons les dues parts. La Moncloa ha assegurat que s’ha tractat d’una conversa “constructiva” on “han parlat entre altres matèries de la renovació d’òrgans constitucionals que tenen el mandat expirat”, com és el cas del Consell General del Poder Judicial (CGPJ), el Tribunal Constitucional i el consell d’administració RTVE. També han parlat del sistema de votació dels ciutadans espanyols residents a l’exterior.

Segons el PP, en la conversa Casado “ha reiterat les seves condicions per al reforçament de la intendència dels òrgans constitucionals, la neutralitat dels mitjans públics i el consens per a la reforma de la llei electoral”.

Comentaris

    joanka 17/02/2021 10:49 pm
    Gestos, fotos y mas gestos, fachada y puro teatro pero mucha prisa no tienen. A los dos les va bien ese estado de deterioro, putrefaccion y falta de modernidad y transparencia que tienen esos lugares tan muy mucho espanyoles.
    Dani_Andreuenc 17/02/2021 10:30 pm
    El feixisme sempre es posa d' acord. No hi ha més.

Nou comentari