Sàmper es mostra disposat a continuar com a conseller d’Interior

"M'agradaria acabar els projectes que hem dibuixat en aquests set mesos", defensa

El conseller de l’Interior en funcions, Miquel Sàmper, ha admès aquest diumenge en declaracions a Catalunya Ràdio que està disposat a continuar al capdavant d’aquest departament en cas que s’arribi a un acord per formar Govern entre ERC i JxCAT. “Soc afortunat per haver poder etstat set mesos de consller, si es compta amb mi estaré disposat a continuar, i si no, estaré orgullós del temps que ho he estat”. Sàmper ha afegit que si torna a ser conseller voldria ser-ho d’Interior: “M’agradaria acabar els projectes que hem dibuixat en aquests set mesos a Interior”. Sàmper ha comentat que les darreres polèmiques al voltant dels Mossos pels aladarulls arran de l’empresonament del raper Pablo Hasél van submergri el cos en “un moment molt delicat”, però ha defensat que “vam fer les coses com creiem que s’han de fer: l’ordre públic és una cosa desagradable a tot arreu, quan la política ha d’intervenir i usar la força hi ha riscos”.

Comentaris

  Veí de Matadepera 05/04/2021 5:36 pm
  Sr. Samper , però de veritat creu que te alguna possibilitat de repetir Conselleria ? a Interior vostè te els dies comptats on va arribar gracies a l'ajuda de Cuevillas . No fa falta que li digui que Cuevillas ara no pot recomanar a ningú o sigui que també es pot oblidar de Justícia si es que encara ho tenia en ment . Roma no paga a traïdors
  Juajuajuajua 04/04/2021 12:44 pm
  Lo siento, no eres lo suficientemente Andapandantistaaa radical, te vas a la calle!! Intenta ser más grocnyordo y quizás te llamemos! Juajuajuajua Juajuajuajua! Total, de aquí 2 años hay nuevas elecciones en Cataluña! Juajuajuajua Juajuajuajua!
  Miki 04/04/2021 11:10 am
  No serveixes ni com a president d'escala, primer fes neteja de faxistes al cos de Mossos,
  22
  21
  Respon
   Anònim 04/04/2021 3:25 pm
   Primero haz limpieza de fascistas en el gobierno de la Generalitat.
   22
   13
   Respon
    Jordi Comasobirana 05/04/2021 7:24 am
    Per seguir conduint la repressió contra el poble català? No, gràcies!
  Ricard 04/04/2021 11:01 am
  Comentari molt humà però que jo li hagués recomanat que no el fes. Com que el tinc per una persona intel-ligent sembla que no té clar que repeteixi càrrec.
  Lucas 04/04/2021 10:44 am
  Doncs ho tens una mica complicat nano , començant per que la CUP ja t'ha vetat i continuant per que Interior passa a ERC i ja tenen Conseller a la línia de sortida i amb tota seguretat no ets tu
   Ricard 04/04/2021 12:17 pm
   Desgraciadament la CUP es més de papereres de la història que de propostes històriques.

Nou comentari