El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Samarretes d’Illa amb la frase a Borràs. “Laura, això no t’ho creus ni tu!”

La Joventut Socialista de Catalunya (JSC), la pedrera del PSC, repartirà entre la militància una samarreta amb la frase “Laura, això no t’ho creus ni tu!” i la imatge de Salvador Illa. Una expressió que el socialista li va etzibar a la candidata de JxCAT, Laura Borràs, en el debat de televisió espanyola de diumenge. Segons el partit, “l’objectiu és dir prou ja a tantes mentides, divisions i embolics”.

A parer de la JSC, “mentre Borràs explicava les típiques fantasies independentistes basades en coses que diuen que faran però que saben per endavant que ni faran ni poden fer, com proclamar repúbliques en 18 mesos, aixecaments de DUIs si superen el 50% dels vots o que tothom mengi gelats cada dia, el candidat socialista Salvador Illa va contestar un contundent i clar ‘Laura, això no t’ho creus ni tu’!”.

Els joves socialistes consideren que és una “simple frase que simbolitza que els i les socialistes, i molta gent més, estem farts de les preses de pèl dels partits independentistes”. “Ni els propis dirigents independentistes es creuen les seves milongues, encara que insisteixin en elles per intentar mantenir-se al poder a costa de la bona fe de moltes persones”, adueixen.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: D'on no n'hi ha no en raja a febrer 02, 2021 | 12:00
  D'on no n'hi ha no en raja febrer 02, 2021 | 12:00
  A qui hay nivel mucho nivel, les joventuts izetianas, evidentment no podien aprendre coses bones
 2. Icona del comentari de: borinot a febrer 02, 2021 | 12:07
  borinot febrer 02, 2021 | 12:07
  això només ho podia fer un irresponsable ex ministro de sanidad, que això si que és una realitat, que s'ho creu tothom. Per cert els catalans, els demòcrates estem farts, que els "polítics" com l'illa, anteposin els seus interessos personals, els partidistes, a les responsabilitats, que s'han compromès, i el millor exemple és ell mateix
 3. Icona del comentari de: Jmm a febrer 02, 2021 | 16:14
  Jmm febrer 02, 2021 | 16:14
  La Laura Borràs no te cap interès en mantenir-se al poder, ella no pertany al mon de la política i es de pas no com l’Illa o el Iceta que han viscut tota la vida de la política.
 4. Icona del comentari de: Ramon a febrer 02, 2021 | 19:39
  Ramon febrer 02, 2021 | 19:39
  El Menistro de la Mort acabarà als tribunals dels Drets Humans.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa