PSOE i Más Madrid proven d’evitar les eleccions anticipades d’Ayuso registrant mocions de censura

Si les mocions s'han registrat abans del decret de dissolució de l'Assemblea, no es podran convocar eleccions

Els grups del PSOE i de Más Madrid han anunciat aquest dimecres que han presentat al registre de l’Assemblea de Madrid dues mocions de censura contra la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso. Ho han fet pocs minuts després que s’hagi donat a conèixer –a través d’unes manifestacions del vicepresident de la Comunitat, Ignacio Aguado- que Ayuso ha decidit convocar eleccions anticipades per evitar que es repliqui a Madrid la moció de censura que PSOE i Cs han articulat a Múrcia.

PSOE i Más Madrid intenten d’aquesta manera forçar un canvi al govern regional de Madrid tal com PSOE i Cs han fet a Múrcia i sense haver d’anar a les urnes. La qüestió queda ara a mercè del registre electoral. Si les mocions de censura s’han registrat abans de la dissolució de l’assemblea per part de la presidenta, no es podran celebrar eleccions anticipades com a mínim fins després del debat de les mocions. Pel contrari, si les mocions de censura s’han registrat després prosperarà la convocatòria electoral.

Comentaris

  RAMON A 10/03/2021 5:09 pm
  Ja no son el cul de Europa.Aixo ja es una altre cosa.Com no vingui la Merkel amb els panzer no tenen solucio
  GAVANENC 10/03/2021 3:57 pm
  El Psoe está comprant C's per un posible pacte de govern ñol com a sustitució d'ERC. Així es podrá passar per el forro la taula de dialeg.....Catalunya no avança, hem de fotre al camp d'aquesta merda de pais ñol.....
  Català 10/03/2021 3:43 pm
  Dit d'una altra manera: Qui més dóna per la poltrona.

Nou comentari