El primer ‘team building’ del Govern a la Garrotxa

Està encapçalada pel president i hi participen tots els consellers i secretaris generals i s'allargarà tot el dia

El Centre de Cultura i Natura Can Trona de la Vall d’en Bas (Garrotxa) acull aquest dissabte la primera jornada de convivència i treball del Govern. Una jornada que té la voluntat de reforçar la cohesió interna dels membres de l’executiu català i en què hi participen una trentena de membres. La trobada està encapçalada pel president de la Generalitat, Pere Aragonès, i compta amb els catorze consellers que ocupen les diferents àrees de govern. A més, també hi han assistit diversos directors generals de cada departament. La trobada ha començat a primera hora del matí i està previst que s’allargui fins a les set de la tarda. Al migdia es preveu que la portaveu del Govern, Patrícia Plaja, doni compte d’alguns assumptes que s’han tractat. Aquesta jornada, prevista als acords de Govern, servirà per enfocar el curs polític i que cada departament comparteixi amb la resta les seves prioritats i línies mestres.

Comentaris

  Vergonya 04/09/2021 1:01 pm
  El Govern de Vichy Catalan se'n va de colònies. Traïdors
  Dr Sallop 04/09/2021 1:07 pm
  Jornades de treball .
  Lladres al poder, Aragones un bandido vulgar, un petitó Maduro venezolano 04/09/2021 1:28 pm
  QUINA PALLASSADA DEL GOVERN DELS 15 IMPOSTOS AUTONOMICS, autonomia del 155 per robar als catalans, oura mafia per forrarse amb nomines descomunals, amb persones de nivell infim, que si nomfoossin politiquillos del monton cobrarien mil euros al mes. GENERALITAT DE LLADRES, DE FERROVIALS.155
  Luisnomeacuerdo 04/09/2021 2:44 pm
  Vais con los espíritus del pastelero loco y fray junqueras, pero que tiernos que son estos fascistas independentistas, más que winii de pooh. No se os olvide el domingo por la tarde cantar los segaores con las manos cogidas y los móviles encendidos, y sobre todo poned caretos de borreguetes lazinazis degollados.

Nou comentari