Operació del PP contra la llei del lloguer de Sánchez

Casado anuncia que ho portaran al Constitucional i que no l'aplicaran a les comunitats on governen

El president del PP, Pablo Casado, ha anunciat aquest dimecres que el seu partit tornarà a anar al Tribunal Constitucional; aquest cop per portar-hi la nova llei del lloguer que va anunciar aquest dimarts el govern espanyol després d’haver arribat a un acord amb Podemos sobre els Pressupostos Generals de l’Estat. El líder dels populars també ha avançat que el partit no aplicarà aquesta llei a les comunitats autònomes on governa.

Casado ha titllat aquesta llei de “comunista” ja que, segons ell, “expropia” les propietats privades dels ciutadans espanyols, a més de generar “inseguretat jurídica”. Segons el president del PP, aquesta nova llei afecta la “llibertat individual i la propietat privada”. Està convençut que al govern de Sánchez aquesta llei se li acabarà girant en contra perquè es tracta d’una mesura “d’intervencionisme suïcida” perquè “al final la gent no posarà pisos a lloguer i el preu augmentarà”.

Per altra banda, Casado ha considerat que les ajudes al lloguer que va anunciar Sánchez aquest dimarts no són suficients. Ha assegurat que “són menys que les que planteja el PP” que quan va governar. Ha dit que quan els populars van governar van posar “2.500 milions d’euros d’ajudes al lloguer”. “Ara el que han anunciat és que seran entre 600 i 800 milions“, ha dit. Segons Casado, aquestes ajudes acabaran augmentant el preu del lloguer, i ha considerat que el que cal fer és “donar seguretat perquè vinguin els inversors i els joves tinguin feina”.

Casado s’ha mostrat partidari que a l’Estat espanyol “tothom pugui fer el que li dona la gana amb el que és seu”. És per això que ha descartat que el PP apliqui aquesta nova llei a les comunitats autònomes en les quals governa. “Ho portarem al Tribunal Constitucional“, ha dit, perquè “Sánchez és ostatge dels seus socis radicals de Podem, ERC i Bildu”.

Comentaris

  Jou 06/10/2021 1:31 pm
  Aquesta llei d'habitatge tant sols es un mirall, petit, amb mancances, amb diferencia d'allò que ja es va tractar al Govern Català. Com sempre volen ensarronar a la gent amb una aposta a mig camí i sense definir res. This is Spain
  Boira de matí 06/10/2021 2:44 pm
  Entenc que si les Comunitats Autònomes governades pel PP desobeixen s'aplicarà el 155, oi?
  Antifa 06/10/2021 4:01 pm
  Per a VoX-PP el tribunal Constitucional, "l'Audiencia Nacional"i el "Supremo", son la "tercera" cambra espanyola. Des dels tribunals de justícia espanyols, la transició del 1978 no l'han acabada i encara n'és l'hora que depurin i facin canvis per a democratitzar el funcionament de la cúpula judicial, des del 1978 hereva directa del franquisme. De la carca cúpula judicial espanyola, qui diu que no hi ha un munt de supportters de VoX, solament cal recordar que VoX és una escissió del PP, el qual partit espanyol fou fundat per 7 ex-ministres de Franco. Despertem-nos, actuem.
  Tano 06/10/2021 4:09 pm
  Que Casado, como no sabes que hacer en tu vida, continuas tocando los cataplines al prójimo, no?. Eres un ser despreciable y un político nefasto hasta la médula.
  Doctor Strangelove 06/10/2021 4:11 pm
  Efectivament, aquesta llei afecta a l'estat de dret que es basa "en la llibertat individual i la propietat privada". Això és el comunisme, quina desgràcia hi ha a Ñ i Cat, on només saben plorar contra el feixisme i en canvi blanquejen aquesta xacra que és el comunisme! Doc.
  Endavant 06/10/2021 5:00 pm
  Ja tarden, perquè ja va sent hora d'aturar els populismes intervencionistes d'esquerres.
  GAVANENC 06/10/2021 5:39 pm
  Ja sabeu perque el Cagado no vol reformar la judicatura.....
  Jo 07/10/2021 8:33 am
  ja saben que aquest paio, només està per posar pals a les rodes... idees ni una, perquè sense neurones, de fet és difícil, però tota la seva capacitat la dedica a portar la contrària... es tot el que sap fer, vaja com un adolescent... I el pitjor és que això és el que li dóna vots... així es el país del costat..
  Pepe 07/10/2021 12:55 pm
  Més clatellots per Casado: Es confirma la investigació judicial per suborn d’un altre convidat a la convenció. Es tracta del canceller austríac Sebastian Kurz, que també va donar suport al líder del PP en l’acte de clausura. La justícia d’Àustria ha registrat la seu del Partit Popular Austríac per una investigació que inclou el canceller Sebastian Kurz com a possible autor de delictes de corrupció, principalment per pagament de suborns. Kurz se suma així a la llista de corruptes que Pablo Casado va convidar a la Convenció del PP de fa uns dies.
   Lisa 07/10/2021 4:09 pm
   però d'això no en parlaran les notícies de les televisions estatals, ni els debats dels cacanyols... I mentre, els seguidors d'aquest trilero, el continuaran aplaudin amb les orelles...

Nou comentari