El PP registrarà al Congrés el seu “pla B alternatiu” a l’estat d’alarma

Casado proposa aprovar una modificació legal que es pugui fer en 15 dies per fer front als rebrots

El líder del PP, Pablo Casado, ha anunciat que els populars preveuen registrar al Congrés dels Diputats durant la setmana vinent el “pla B alternatiu” a l’estat d’alarma Així ho ha avançat a al Congrés provincial del PP a València, on ha remarcat que “existeix un pla B a l’estat d’alarma o a mirar cap a una altra banda, un pla B a tornar a un tancament econòmic dràstic o a rentar-se’n les mans“. Casado ha proposat una modificació de la legislació que es pugui fer en 15 dies per tal de combatre els rebrots de coronavirus.

En relació a l’acord del Consell Europeu sobre que va aprovar el fons de reconstrucció, Casado ha avançat que els presidents autonòmics del PPC demanaran a Sánchez que utilitzi els fons en projectes de mitjà termini que puguin generar ocupació.

El líder popular també ha aprofitat per criticar el govern espanyol en la celebració d’aquest acord i els ha acusat de fomentar “el canó de propaganda, els passadissos d’aplaudiments i les cerimònies puerils d’autobombo”. “Menys autobombo i més coordinació“, ha dit. A més, també ha reclamat al govern un pla de xoc per “rescatar” i reactivar el turisme i ha demanat que es comprometi amb la indústria de l’automoció.

 

“Impunitat” de l’independentisme

Casado també ha carregat contra l’independentisme i, en concret, contra la qualificació del tercer grau del règim penitenciari per als presos independentistes i ha assegurat que provoca “indefensió i vulneració de la seguretat jurídica”. A més, ha assenyalat que aquesta “impunitat” és responsabilitat de Sánchez i li ha exigit que expliqui si té a veure amb que “preparen un avançament electoral a Catalunya i un tripartit d’esquerres amb ERC”.

Nou comentari