PDeCAT, JxCAT, Cs i ERC treuen la millor nota en un rànquing de polítiques liberals

El 'think tank' Institut Ostrom fa la 'prova del cotó' liberal als programes electorals

El PDeCAT, JxCAT, Cs i ERC són els partits els programes electorals dels quals han assolit els millors resultats en l’anàlisi que ha fet el think tank liberal Institut Ostrom de Catalunya. Aquesta entitat va enviar fa setmanes un informe amb 50 propostes de polítiques liberals per posar en pràctica a Catalunya. Després de fer l’examen dels compromisos electorals (només els fixats negre sobre blanc en els programes i, per tant, sense tenir en compte les declaracions en premsa), l’Institut Ostrom ha publicat els resultats en forma de semàfor, mostrant de forma gràfica quins són els partits catalans que millor i pitjor recullen l’esperit liberal en les seves propostes programàtiques.

En el còmput global, el PDECat obté la millor valoració incorporant 22 propostes de l’informe de l’Institut. El segueixen Junts per Catalunya i Cs i ERC amb 17 cadascún, En Comú Podem amb 14, el PSC amb 13, el PNC amb 12, el PP amb 9 i la CUP amb 6. Les formacions d’extrema dreta Vox i el Front Nacional de Catalunya (FNC) obtenen la pitjor puntuació amb només 2 semàfors verds cadascun.

Comentaris

  Marcel 10/02/2021 4:41 pm
  El meu vot serà pel FNC pq és una veritable puntada als ous dels processistes !
  11
  70
  Respon
   Pol 10/02/2021 6:45 pm
   Ah ! Ets un espanyolista freack i estrany i t'has emprenyat amb els "teus" partits tradicionals ? Ja ho entenem, intentar triar entre VoX, el partit de Rivera, PP o PSOE ha d'ésser un procés molt dur, per a un annexionista espanyol. T'acompanyo al sentiment.
  El cit campejador 10/02/2021 12:23 pm
  Sembral que JuntsxCat no és tan d'esquerres com diuen... bé, millor dit, són bastants de dretes. Prop de Vox.

Nou comentari