Casado compara Bildu amb els jihadistes de la sala Bataclan

Lamenta que l'Estat espanyol està governat a dia d'avui per "comunismes, populismes i nacionalistes sectaris i supremacistes"

El president del Partit Popular, Pablo Casado, ha comparat aquest dimecres Bildu amb els terroristes jihadistes que van cometre una massacre a la sala Batclan el novembre del 2015. Casado ha criticat les aliances que té el president del govern espanyol, Pedro Sánchez a la cambra baixa amb Bildu i Esquerra Republicana de Catalunya.

Ha assegurat, segons recull l’ACN, que a França ningú no entendria que el president de la república francesa pactés “amb els terroristes de la Bataclan” o “amb moviments independentistes d’alguns departaments francesos“. En un acte conjunt amb l’expresident francès Nicolas Sarkozy en el marc de la convenció política que culmina diumenge a València, ha assegurat que “si un departament francès hagués declarat la independència, hauria actuat amb la fermesa de la constitució francesa”.

Casado ha manifestat també que l’Estat espanyol està governat a dia d’avui per “comunismes, populismes i nacionalistes sectaris i supremacistes” que miren d’imposar “ideologies caduques” per tal “d’acabar amb les societats obertes”. Així mateix, ha contraposat les aliances que té Pedro Sánchez a l’ideal d’Europa que es va construir per tal d’acabar “amb la guerra, els populismes, el nacionalisme i el comunisme”, uns conceptes que, segons ell, són “enemics de la llibertat”.

Casado ha fet aquestes declaracions l’endemà d’haver demanat a Pedro Sánchez que “compleixi la seva paraula” i porti el president de la Generalitat a l’exili, Carles Puigdemont, a l’Estat espanyol per tal que sigui jutjat pel Tribunal Suprem. Segons Casado, Sánchez “ha de defensar la justícia espanyola a l’exterior i fer tot el possible perquè les autoritats judicials puguin complir la llei” i no “posar pals a les rodes com ha fet amb l’Advocacia de l’Estat” o posar-se de perfil per mantenirse al poder”. Segons el líder del PP, “aquests fugits” també han comès delictes de malversació, és a dir de corrupció, i l’euroordre s’ha d’aplicar immediatament” encara que estiguin a llocs com Sardenya, Alemanya i Bèlgica.

Comentaris

  Troç de quoniam 29/09/2021 3:42 pm
  El pablo tarado el fraCasado, està molt tarat, però que molt. Aquest hereu franquista, faria molt be de traslladar el seu domicili i el de la sede pepera a mingorubio
  RAMON A 29/09/2021 4:54 pm
  HAY CASADO QUE LA AYUSO S ACOSTA
  GAVANENC 29/09/2021 6:11 pm
  I al PP en que el comparem.? Amb la mafia ?
  Fracasado 29/09/2021 8:34 pm
  mira que eres tooooontooooooo

Nou comentari