El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Laura Borràs proposa Pere Aragonès com a candidat a la investidura aquest divendres
  • CA

La presidenta del Parlament, Laura Borràs, ha comparegut aquest migdia per anunciar que ha proposat al candidat d’ERC, Pere Aragonès, que es presenti a la primera sessió d’investidura aquest divendres. Borràs ha finalitzat la ronda de contactes, i ha proposat Aragonès malgrat que encara no està assegurat el suport de JxCAT i de la CUP. De fet, els anticapitalistes voten aquest divendres en les seves assemblees el posicionament davant del preacord amb ERC, i els junters han demanat “dies o setmanes” per continuar negociant.

“Després de dur a terme la preceptiva ronda de consultes, he constatat que el candidat amb més possibilitats de resultar investit president de la Generalitat és el diputat Pere Aragonès”, ha dit Laura Borràs en un discurs pronunciat al Parlament. Seguidament ha anunciat que convoca el ple d’investidura aquest divendres a les 10 del matí, i que en els propers minuts signarà aquesta proposta.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: David. a març 24, 2021 | 16:05
    David. març 24, 2021 | 16:05
    A veure... està clar que ens esperen 4 anys del regionalisme de sempre. I més amb el bartomeu aquest que tindrem de president de la generalitat. Demanaria tant a juntsxcat , erc com cup, com anc que deixin de parlar-nos de independència a no ser que realment tots plegats estiguessin disposats a anar a totes. Si no son capaços ni de fer complir els pressupostos de l'estat a Catalunya o les inversions pressupostades, ni son capaços de fer que el nostre idioma sigui llengua vehicular a l'ESO o que hi hagi cinema o plataformes de tv en català.....
  2. Icona del comentari de: fideli a març 24, 2021 | 16:21
    fideli març 24, 2021 | 16:21
    no el veig en Pere... vam votar submissió el 14f?
  3. Icona del comentari de: Ramon a març 24, 2021 | 16:42
    Ramon març 24, 2021 | 16:42
    És el millor que podem fer. És la manera de posar-los entre l'Espanya i la paret. Ara entrar i trencar la baralla quan el frau de la taula ja només el comprin els amorrats a menjadores.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa