El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Hasél haurà de complir 16 mesos més de presó per no pagar les multes

L’Audiència Nacional ha confirmat que Pablo Hasél haurà de sumar 16 mesos de presó més a la condemna que compleix al centre penitenciari de Ponent després de no haver pagar les multes de la sentència, segons ha informat aquest dijous la plataforma de suport al raper. D’aquesta manera, ratifica la substitució de les penes de multa, que sumaven uns 30.000 euros, per més presó en aplicació de la “responsabilitat subsidiària en cas d’impagament” que establia la sentència. Per tant, Hasél haurà de complir dos anys, un mes i un dia a la presó pels delictes d’enaltiment del terrorisme i injúries a la corona i contra les institucions de l’Estat pels quals va ser condemnat per l’Audiència Nacional. La resolució que va condemnar Hasél establia que si no abonava la multa d’uns 5.040 euros per enaltiment del terrorisme hauria de complir 84 dies més de privació de llibertat; per la multa de 10.800 per injúries a la corona, sis mesos més, i per la multa de 13.500 euros per injúries contra institucions de l’Estat, set mesos i quinze dies.

Hasél va ingressar al centre penitenciari de Ponent el 16 de febrer després de ser detingut al Rectorat de la Universitat de Lleida pels Mossos d’Esquadra. L’Audiència Nacional n’havia ordenat l’arrest després que el raper no hagués ingressat voluntàriament a una presó per complir la condemna que li havia imposat.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Dani C a abril 08, 2021 | 16:57
  Dani C abril 08, 2021 | 16:57
  Amb dos collons, ningú hauria de pagar multes.
 2. Icona del comentari de: Gonzalo a abril 08, 2021 | 18:08
  Gonzalo abril 08, 2021 | 18:08
  Jajajajajajajajajajaja!!!! Que pringao.... Jajajajajaja!!!! A lamer barrotes, chavalote!!!!!
 3. Icona del comentari de: LSO a abril 08, 2021 | 19:47
  LSO abril 08, 2021 | 19:47
  En España los fascistas en la calle, los que denuncian a los fascistas en la cárcel, este es el país de mierda del que tanta gente está orgullosa, la incultura ya tiene esto. Y ha quedado claro que gobierne quien gobierne son igual de represores, ¿verdad Pablo Iglesias?, aunque tu ya has salido por piernas, o te han salido.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa