El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’Audiència Nacional deixa en llibertat el líder del Front Polisario
  • CA

El jutge de l’Audiència Nacional Santiago Pedraz ha deixat en llibertat sense càrrecs el líder del Front Polisario, Brahim Ghali, després que aquest dimarts declarés i negués cap implicació en les violacions de drets humans que se li atribuïen en dos querelles. Ha declarat en videoconferència des de l’Hospital de San Millán-San Pedro de Logronyo, on està ingressat per complicacions derivades del coronavirus.

“El president Ghali ha explicat que la seva participació, com a ministre de Defensa en aquella època, no tenia cap tipus de responsabilitat ni d’acció en la conducta que se li imputava per part de les acusacions, ha dit el seu advocat, Manuel Ollé, en declaracions a la premsa. Es refereix a les dues querelles presentades per l’Associació Sahrauí per la Defensa dels Drets Humans i per l’activista Fadel Breica.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Vendetta a juny 01, 2021 | 22:40
    Vendetta juny 01, 2021 | 22:40
    Zasca en boca de marruecos espanya sempre us tracte malament ara el marroc si teniu collons reconoxeu a catalunya aixo tornará locos al cacanyolets, el enemic del meu enemic es el meu amic aixo va per vosaltres marrokins

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa