El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La Moncloa “respecta” l’informe del Suprem però recorda que no és vinculant
  • CA

El ministre de Política Territorial, Miquel Iceta, ha afirmat que el seu executiu “respecta” la decisió del Tribunal Suprem d’emetre un informe contrari als indults als presos independentistes, tot i que també ha recordat que aquest és un informe “preceptiu, però no vinculant“, i ara el Ministeri de Justícia “analitzarà tots els informes i formularà la seva proposta al Consell de Ministres”. En tot cas, Iceta ha recordat les paraules de Pedro Sánchez sobre el fet que la funció del govern espanyol és propiciar la “concòrdia, el diàleg, l’entesa i el retrobament”. “Això és el que guiarà les decisions del govern, i per descomptat, a la nostra mentalitat no hi ha cap concepte que tingui a veure amb la venjança, la revenja o l’odi“, ha dit.

Iceta ha fet aquestes manifestacions durant la roda de premsa de presentació del pla “Orientacions al canvi” per actualitzar el model d’accés a l’ocupació pública. S’ha pronunciat pocs minuts després que el Suprem hagi emès el seu informe negatiu. Paral·lelament, el líder del PP, Pablo Casado, ha escrit un missatge a Twitter on ha assegurat que l’informe dels magistrats és “demolidor” i ha advertit que tan ell com el seu partit aniran “fins al final” per evitar els indults.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: miquel puigpelat a maig 26, 2021 | 13:40
    miquel puigpelat maig 26, 2021 | 13:40
    I ens ho hem de creure?
  2. Icona del comentari de: Cocaculeru a maig 26, 2021 | 15:27
    Cocaculeru maig 26, 2021 | 15:27
    Ai miguel izeta, que n'ets de mal nascut i mal parit. Així doncs, no són a la presó, per venjança, perquè españa és el país més antidemocratic de la història de la democràcia, perquè el franquisme està molt viu. I són pels interessos personals, en posar-t'he medalles, que t'han ajudat a ser ministro de la una grande y llibre, com a fundador del tripartido del 155, i fer l'impossible per empresonar-los Au va miguel, que fins hi tot els teus pares, deuen afirmar que ets una molt mala persona. Sort en té la humanitat, que no deixaràs descendència.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa