El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
JxCAT de Molins de Rei valida l’acord amb el PSC amb una urna de l’1-O
  • CA

Curiositat gairebé històrica. La franquícia de JxCAT a Molins de Rei (Baix Llobregat) ha acordat validar l’acord amb el PSC -que es va sumar a l’aplicació del 155- per governar el municipi. Una realitat com en d’altres localitats. Ara bé, la forma de fer-ho ja és una mica més sorprenent i és que la militància de JxCAT van votar en una urna de l’1-O. L’atrezzo es complementava amb una fotografia de Carles Puigdemont de la darrera campanya electoral amb el lema “Ni un vot enrere”

Així es constata en una fotografia de la jornada electoral celebrada ahir que JxMolins ha penjat al seu perfil de Twitter. Tot amb senyals d’eufòria en favor del seu cap de files Ramon Sànchez. Segons detalla el diari Viu Molins, l’acord s’hauria bastit per garantir els 11 regidors que entre JxCAT i PSC sumen i garanteixen la majoria absoluta. 

 

La imatge és del tot simbòlica per a les files independentistes. Fonts dels altres partits independentistes amb representació al poble apunten que “podrien haver votat un pacte amb el 155 amb un altre tipus d’urna”. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa