Javier Martínez: “Que la mort del meu fill serveixi per alguna cosa”

"Hem de saber que ha fallat per poder estar tots més segurs" | Necessita aclarir qui va fer esclatar la casa d'Alcanar

“Han fallat coses, la gent ha de saber què ha fallat i així està millor protegits, vull que la mort del meu fill serveixi d’alguna cosa”. Així s’ha expressat aquest matí, Javier Martínez, el pare d’en Xavi, el nen de quatre anys mort a la Rambla per l’atemptat gihadista. Martínez, que està previst que declari com a testimoni en la sessió d’avui del judici del 17A a l’Audiència Nacional, ha reclamat saber “la veritat”.

En aquest sentit ha reclamat saber les connexions de l’imam, l’estada de la cèl·lula a Alcanar i  sobretot, aclarir, l’explosió. Sobre aquest darrer punt, també ha afegit la tesi que els serveis secrets d’Israel haurien volat la casa. “Que la mort del meu fill serveixi per alguna cosa i que no em diguin que me’n vagi a casa plorar”, ha afegit. “Vull aclarir dubtes i és el que demanaré a la sala”, ha reblat.

Martínez ha arribat a l’Audiència Nacional acompanyat dels seus advocats, Jaume Alonso Cuevillas i Agustí Carles, la diputada de JxCAT a Madrid, Laura Borràs, i el regidor dels junters a Badalona, David Torrents. 

Més informació en breu 

 

Comentaris

  Una vergonya de judici 12/11/2020 12:46 pm
  No sortirà més del que ha sortit fins ara, doncs ja ho tenen tot força lligat. No es busca aclarir els fets fins a la darrera conseqüència, així ho han volgut els partits polítics feixistes, només pretenen condemnar els terroristes vius identificats, però això sí, servirà, una vegada més, per demostrar que és la justícia espanyola
  Gonzalo 12/11/2020 5:33 pm
  A ver.... si se planta ante el juez, y empieza con tesis conspiranoicas..... El servicio secreto de Israel.... Caballero.... Si prefiere no ser llamado al orden, empiece por no decir sandeces en el estrado.
  LSO 12/11/2020 6:31 pm
  Javier, con un juez de esa calaña, no esperes nada, ni siente ni padece, es amorfo.

Nou comentari