El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La crisi de l’espionatge al PP de Madrid es cobra la primera víctima política
  • CA

El coordinador general de l’alcaldia de Madrid, Ángel Carromero -actual governança del PP- ha presentat la seva dimissió pels suposats contactes amb l’agència de detectius Mira per investigar el germà de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso. Carromero -membre de l’equip de l’alcalde José Luis Martínez Almeida i pròxim al secretari general del PP, Teodoro García Egea- apareix a les informacions periodístiques com la persona que hauria activat la recerca de documents per provar una comissió suposadament irregular del germà d’Ayuso. Tot i que l’alcalde de Madrid nega les acusacions al seu partit, ha deixat marxar a Carremero, segons han explicat en unes informacions aquest dijous.

Aquesta dimissió relacionada amb el PP ha arribat al mateix temps que una altra novetat, el director de l’agència de detectius Mira, Julio Gutiez, ha afirmat que “el van venir a contractar unes persones vinculades a alguna empresa del PP, o on governa el PP”, en unes declaracions a un mitjà. De fet, ha assegurat que els va dir “que la feina que em volien encarregar era il·legal per les dades que em sol·licitaven” i tampoc es podia defensar des del punt de vista de “l’interès legítim”.

D’aquesta manera i en les recents informacions que va treure a la llum El Confidencial el Partit Popular hauria intentat fer l’encàrrec a l’agència Mira a través de l’Empresa Municipal d’Habitatge de la Comunitat de Madrid. Tot i que l’alcalde de Madrid nega els fets completament, el seu coordinador general ha decidit dimitir, una acció que aixeca la sospita per la implicació del partit en aquestes suposades contractacions. L’alcalde de Madrid ha negat completament aquest dijous que s’hagi produït cap pagament irregular i ha sostingut que una investigació interna va demostrar que no s’havia produït cap reunió amb els detectius i tampoc cap encàrrec.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Quatre Cantons a febrer 18, 2022 | 10:07
    Quatre Cantons febrer 18, 2022 | 10:07
    Perdre molt poc temps en un tema intern espanyol que me la bufa. Solament esmentar-vos que un tal Toni Cantó va enfonsar el partit de la Diez, després va enfonsar el partit de Rivera. Ara només resta que acabi de fer la seva feina.
  2. Icona del comentari de: No ho digueu a ningú a febrer 18, 2022 | 10:21
    No ho digueu a ningú febrer 18, 2022 | 10:21
    La senyora Díaz Ayuso té raó, ella fa part d'un partit on des de la fundació l'any 1976 per 7 ex-ministres de Franco ningú s'ha interessat mai per les comissions de germans, ni d'amics ni de coneguts, ni de saludats. Tampoc pels destinataris d'uns sobres M Punto Rajoy, ni d'altres detallets i foteses típics d'aquest partit. Tot d'una han volgut aplicar un sistema nou per a ells de detecció "d'irregularitats", no l'havien aplicat mai, a la pobra Diaz. No hi ha dret. Encara fortuna que Diaz té contractats els serveis de M.A.R.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa