El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El PP carrega contra la remodelació del govern espanyol: “El que hauria de canviar és Sánchez”
  • CA

La portaveu del PP en el Congrés, Cuca Gamarra, ha afirmat davant la remodelació del govern espanyol prevista per a aquest dissabte que el problema de l’executiu “no són els seus ministres”, sinó Pedro Sánchez, al qual ha demanat que marxi i dissolgui les Corts. “Canviar els ministres no serveix de res en el govern de Sánchez si els independentistes continuen movent els fils i ell segueix al capdavant d’aquest govern“, ha assegurat.

Gamarra ha fet aquestes manifestacions a Sant Sebastià, on ha participat en una taula sobre La batalla Parlamentària a l’Escola d’Estiu Miguel Ángel Blanco, al costat de la parlamentària basca Laura Garrido. En la seva intervenció, s’ha referit a la remodelació del govern espanyol prevista per a aquest dissabte i ha assenyalat que el problema “no són els ministres, el problema és el president”.

Al seu judici, “no hi ha crisi de govern que pugui tapar tota la mentida i tota la supèrbia que Pedro Sánchez representa”. “Els espanyols no volen una crisi de govern, volen i promouran un canvi de govern basat en el canvi del president del govern”, ha indicat. Per això, ha animat a Sánchez a dissoldre les Corts: “Que posi les urnes”. Gamarra ha afirmat que el govern de coalició està “acabat” perquè Pedro Sánchez “no dóna ja més de si” i ha demostrat que “no és capaç de fer que aquest país avanci”.

“Que no s’equivoqui el senyor Sánchez el seu tic-tac ha començat i el seu temps ja s’esgota“, ha afegit Gamarra que ha assegurat que el problema és ell i no els seus ministres i, per això, li ha demanat que “es deixi de crisis de govern” perquè el que es vol és “un canvi de govern”. Gamarra creu que Espanya necessita una alternativa “moderna, oberta, de futur” com la que, al seu judici, representa el PP, amb un lideratge “obert i fort, el de Pablo Casado”. Segons ha indicat, aquesta “alternativa ja és aquí” i ha assenyalat que continuaran amb la “batalla parlamentària” per a “arraconar” l’executiu, per a “denunciar la incompetència dels seus ministres” i les “cessions davant els enemics d’Espanya”.

En aquest context, el sotssecretari de Comunicació i diputat del PP per Màlaga, Pablo Montesinos, també ha demanat al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, que dimiteixi i convoqui eleccions, ja que “és ell el responsable d’aquest desgovern, de les mentides i de la gestió ineficaç”, després de l’anunci sobre la remodelació del Govern central prevista per a aquest dissabte. Així ho ha manifestat en el seu compte de Twitter, on ha afirmat que “no hi ha canvi de ministres que li pugui permetre remuntar el vol”, perquè “Sánchez és el problema i la solució, les urnes”. “El canvi polític és imparable. Com més aviat millor anem a votar, millor per a Espanya”, ha afegit Montesinos.

La remodelació del govern espanyol “no serà tal fins que afecti a Sánchez”, segons han transmés a Europa Press fonts del Partit Popular. “Avui totes les enquestes coincideixen a confirmar que Pablo Casado serà el pròxim president del govern espanyol”, han afirmat.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Boletaire a juliol 10, 2021 | 11:34
    Boletaire juliol 10, 2021 | 11:34
    Qui convindria canviar ets tu.
  2. Icona del comentari de: Tururut-ginjola a juliol 10, 2021 | 11:57
    Tururut-ginjola juliol 10, 2021 | 11:57
    I mister Casado : a fregar els terres i vàters de tota la Moncloa fins que aprovi els masters i li concedeixin el títol de Fregón Mayor del reino
  3. Icona del comentari de: Pedro a juliol 10, 2021 | 14:45
    Pedro juliol 10, 2021 | 14:45
    Que venga Ayuso, esa sí que daria un golpe de timón.
  4. Icona del comentari de: Pep a juliol 10, 2021 | 17:19
    Pep juliol 10, 2021 | 17:19
    Este niñato tocapelotas que no sirve ni para hacer una "O" en un canuto, berrea de nuevo, que és su especialidad como buen pepero. Ves a fer la mà.
  5. Icona del comentari de: Català a juliol 11, 2021 | 08:44
    Català juliol 11, 2021 | 08:44
    En Pedro sánchez és una paparra; però, només per veue emprenyats al peperos, val la pena quew hi sigui.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa