El Govern tanca el cas d’assetjament sexual a Exteriors amb una infracció greu sense sanció

"El desenllaç vindica allò que vaig defensar des del principi", afirma l'exconseller Alfred Bosch

El Govern ha tancat definitivament l’expedient sobre el cas d’assetjament sexual a Exteriors per part de Carles Garcias, el cap de gabinet del llavors conseller, Alfred Bosch, segons ha informat el diari ARA aquest dimarts. Segons fonts governamentals citades pel diari, l’instructor ha conclòs que Bosch va cometre una “infracció greu” i “sancionable” al no activar el protocol previst per la Generalitat per a la prevenció de l’assetjament sexual, però no li imposa cap sanció efectiva perquè ja va dimitir del càrrec.

“Finalment s’ha tancat un procés llarg i dur. En part, el desenllaç vindica allò que vaig defensar des del principi; els possibles errors polítics i de gestió els vaig assumir amb la meva dimissió i eren per no activar un protocol del qual en desconeixia els mecanismes”, ha expressat Bosch en unes declaracions a EL MÓN després de conèixer-se la notícia.

L’exconseller ha apuntat que “no està de més recordar que aquest cas tracta sobre presumptes fets provocats per una altra persona, que jo vaig cessar abans que el cas saltés a l’arena pública”. Bosch ha reiterat que “ara es tanca un procés sens dubte massa llarg i polititzat, que jo sempre he demanat que entrés en el terreny de la justícia, cosa que no ha succeit”. L’exconseller espera ara poder “sortir del tancat de la política partidista i recuperar la meva vida anterior en l’àmbit de les lletres i de la reflexió humanística.”

Comentaris

  Doctor Strangelove 01/09/2021 7:45 am
  Reflexió humanista diu el talòs aquest! En fi, que individus com aquest arribin a manar diu molt poc del nostre país! Doc.
   Anònim 01/09/2021 9:13 am
   Aquesta vegada et donc la rao, no es habitual, s,han creuat els cables?
    Doctor Strangelove 01/09/2021 11:18 am
    A vegades tinc moments de lucidesa! Doc
  ciutadà 01/09/2021 8:04 am
  Gossos amb gossos no es mosseguen.

Nou comentari