Cunillera diu que els funcionaris del SEPE no volen venir a Catalunya

El Homrani replica que l'Estat els deixa indefensos | Treball insta el govern espanyol a acceptar que hi ha un problema "d'infradotació de la plantilla" i a buscar solucions

La delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, ha admès que l’administració estatal no estava “preparada” per gestionar l’allau d’Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació (ERTO) i ha recordat que les plantilles del Servei Estatal Públic d’Ocupació (SEPE) són “molt reduïdes” a Catalunya perquè “la gent no vol venir”. “Ens ho hauríem de fer mirar en tant que catalans, hem deixat de ser un destí atractiu”, ha dit en una entrevista a TV3. Hores després, el conseller de Treball del Govern, Chakir El Homrani, ha respost a les declaracions de Cunillera instant l’executiu espanyol a acceptar que hi ha un problema d’infradotació de plantilla en el servei d’ocupació estatal a Catalunya i a buscar solucions. “Com pot ser que hagin deixat en aquesta situació d’indefensió els mateixos treballadors del SEPE? Perquè han estat al centre d’un debat que no era responsabilitat seva” , s’ha preguntat el titular de Treball, en una roda de premsa per comentar les noves polítiques actives d’ocupació de la conselleria.

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani

El Homrani ha dit que “està segur” que “amb bones condicions laborals” molts ciutadans es presentarien a les places. “La qüestió no és si volen o no volen venir a treballar a Catalunya. (…) si no acceptar que hi ha un problema d’infradotació de plantilla i s’han de buscar solucions. Això és el que espera qualsevol treballador que encara no ha cobrat la prestació o el que esperen els treballadors del SEPE”, ha dit. En la mateixa entrevista, Cunillera ha anunciat que s’ha fet un contracte amb Tragsa, una empresa pública per fer de ‘call centre’ i poder ampliar l’atenció telefònica als afectats per ERTO.

Comentaris

  Josep 06/12/2020 11:05 pm
  Quina cara de fills de puta españols que tenen, sobretot ell.
   Josep 06/12/2020 11:05 pm
   Quina cara de fills de puta españols que tenen, sobretot ell.
   GAVANENC 06/12/2020 11:05 pm
   Y tu que coño haces aqui.? Te puedes largar al pais vecino ñordo... Estaras mejor seguro. Venga animo....

Nou comentari