Carrizosa: “Menys indults per als presos que van fer un cop i més indults per als autònoms”

Programa polític de Ciutadans per a un dels col·lectius més perjudicats per pandèmia de la Covid-19, els autònoms. El candidat dels unionistes, Carlos  Carrizosa, ha proposat que els autònoms sense ingressos s’estalviïn de pagar la seva quota. “Menys indults per als presos que van fer un cop i més indults per als autònoms. Si no hi ha ingressos, no hi ha quotes”,  ha exclamat durant un acte sobre mesures econòmiques i polítiques per a autònoms. 

Carrizosa ho ha proposat aquesta tarda al costat de tòtems del seu partit arreu de l’estat, com ara el vicepresident de la Comunitat de Madrid, Ignacio Aguado, la consellera d’Empresa de Múrcia, Ana Vidal, i la secretària general de Cs, Marina Bravo. Carrizosa és partidari de copiar per a Catalunya mesures com la bonificació de les quotes d’autònoms que s’ha dut a terme a Madrid, on el govern autonòmic hi ha destinat 70 milions d’euros. Ciutadans també ha afegit a la llista de compromisos, 4.000 euros per pagar el lloguer i els subministraments de les empreses que han hagut de tancar per les restriccions, ajudes que cobreixin el 75% de les pèrdues i la cobertura del 15% dels ingressos de les petites i mitjanes empreses industrials, entre altres. 

Per altra banda, Carrizosa ha demanat no caure en el “fatalisme” perquè ”no és una maledicció bíblica que hi hagi un Govern independentista i ineficaç”. “Hi ha altres formes de governar”, ha assegurat, però “és a les mans dels ciutadans que es mobilitzin” el 14 de febrer. Segons la tesi dels taronges, l’independentisme desmobilitzat pot ajudar a un resultat majoritari del bloc del 155. 

Comentaris

  Ricard Febrer 02, 2021 | 20:46
  L'habitual falsa dicotomia dels violents racistes de Ciudadanos.
  Ramon Febrer 02, 2021 | 20:50
  Quasi la meitat dels vots de Colono's del 2017 tornaran a la sucursal del PSOE però l'altra quasi meitat se n'aniran a VOX i aquests vots els sociates ja els han perdut per sempre. Colono's es quedarà en pell i ossos i cosa de mesos ja ni existirà.
   Ramon Febrer 03, 2021 | 01:33
   I els meus negatius, què? Exigeixo els meus negatius!
    Pertinença Febrer 03, 2021 | 06:50
    Carrizosa, seguro que en tu querida tierra natal te echan de menos y te necesitan y aquí, francamente no encajas ni te integras. Tu mismo.
  GAVANENC Febrer 02, 2021 | 21:00
  I tant que no es una plaga.... I la seguireu soportant... Jajajajajaaaa
  Mala peça Febrer 02, 2021 | 21:55
  El voltor carrichoza, fasc'sta de cap a peus, sap perfectament que els seus votants, no tenen cervell com ell. El golpe de estado, el van fer ells, i el franquisme encara està molt viu, i ell n'és un bon exemple Indult als autònoms, però si no saps del que parlés Per cert, i perquè no deixen de cobrar el dou els falsos polítics com tu
  Bonni Febrer 02, 2021 | 22:55
  Mo val la pena perdre ni un segon amb....vosté
  Mamma poor! Febrer 03, 2021 | 06:08
  Anna Grau us ha plantat des de la pífia de les abraçades? O és que només Inès té ganxo per tapar Carrizosa- mamma pooor!
  Fu man Txu Febrer 03, 2021 | 10:00
  Carrizosa cada vegada que obres la boca escups ODI contra els catalans i Catalunya.
  fat boy Febrer 03, 2021 | 12:38
  Menys tirets de perico i mes vacunes pels iaios i pels sanitaris.

Nou comentari