El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Albiol: “Sóc més militant de Badalona que del PP”
  • CA

“Governaré per tothom”. Aquesta ha estat la consigna del nou alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, pocs minuts després de ser escollit en un ple d’investidura inèdit. De fet, com ho han estat les tres darreres investidures. “Sóc més militant de Badalona que no pas del meu partit polític”, ha emfatitzat Albiol. Un avís per intentar acords amb la resta de forces fora de la política general. 

 

El nou alcalde, escollit gràcies a la Llei en ser la llista més votada, ha proposat tres línies d’actuació per “reconnectar la ciutat amb la institució”. “No utilitzaré l’ajuntament en favor de partidisme o ideologia, sense sectarismes ni ‘compadreo’ de cap tipus”, ha advertit. Albiol proposa “recuperar Badalona com a referent metroppolità, acostar les dues realitats socials per les desigualtats i lluitar contra la crisi”.

Albiol també s’ha dirigit als caps de files de la resta de formacions polítiques i els ha advertit que mai no es posaran d’acord sobre el model de país o “sobre independència sí o no”. “En canvi si parlem del que necessita Badalona, els barris o el que ens demanen els veïns, aquí ens podem posar d’acord en moltes coses, i això ho esperen els veïns de nosaltres”, ha assenyalat. “No els demano un xec en blanc sinó la seva col·laboració per tirar endavant els grans reptes de la ciutat i que necessitaran del ple municipal, i els nostres veïns ens necessiten”, ha afegit, “més en una situació excepcional”. “Espero que aquesta reflexió sigui compartida per tots vostès”, ha incidit. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa