Llums d’escena

"Hi ha la impressió que, probablement per la seva naturalesa sibarítica, les vacances han soscavat la moral de la parròquia i la seva fe a les bondats de l'independentisme "pragmàtic""

La rentrée s’ha fet aquest any en clau de renovació de l’espectacle. Les figures que controlen els grans programes dels mitjans de comunicació públics han presentat llurs alineacions a les tertúlies, debats, entrevistes i altres troneres del combat ideològic. S’observa una voluntat d’enfortir el discurs biennal dels republicans i els seus companys del boirós món del sobiranisme, amb l’afegit del quadriennal de la CUP. Hi ha un acord unànime en endarrerir una estona la independència entre dos anys i escaig (el temps de preparar l’ens de raó que es diu “embat democràtic”) i l’eternitat amb mirada llarga i mà estesa fins a la vall de Josepet.

Hi ha la impressió que, probablement per la seva naturalesa sibarítica, les vacances han soscavat la moral de la parròquia i la seva fe a les bondats de l’independentisme “pragmàtic”. Després d’un primer moment de perplexitat i decepció, com a resultat del pacte de govern, l’opinió pública independentista ha recuperat l’alè crític i ha posat al punt de mira a tots els partits dits independentistes, acusant-los d’haver renunciat al mandat de l’1-O, a la unilateralitat i, en definitiva, a la independència. Aleshores és el tema dominant a les xarxes, a tuiter, l’esfera pública contemporània més oberta i més lliure, la que no es pot aturar, ni censurar, ni silenciar.

A desgrat dels sovintejats menyspreus dels comissaris polítics, tertulians de partit i intel·lectuals del “copy-paste“cap a la “bombolla” del tuiter, aquest es vessa al carrer. Les recents xiulades a la batllessa Colau, seqüela de què van dedicar les gents al diputat Rufian, testimonien una desafecció ciutadana creixent davant les autoritats del sobiranisme pragmàtic o el pragmatisme sobiranista. I, sobretot, avisen que la impaciència popular puja i no hi ha capacitat per aturar-la. La confrontació progressiva amb la partitocràcia afecta igualment a les organitzacions socials com l’ANC. Hi ha també un debat digital sobre l’assistència a la manifestació de l’11-S i la multiplicació de convocatòries a la Diada a l’estil de la Vida de Bryan. Prova que la gent ja no s’empassa més mites botiflers.

S’entén, doncs, la preocupació de les autoritats de la Generalitat dita republicana i del partit pragmàtic per enfortir el front ideològic fent valer llur control totalitari dels mitjans públics de comunicació. Cal adoctrinar el poble; fer-li veure que no hi ha més que un camí cap a la independència, el pragmàtic, mentre que la unilateralitat és una quimera perillosa. I això s’aconsegueix renovant els predicadors de partit a la tele i la ràdio i eliminant tot discurs alternatiu que no sigui el mumbo-jumbo pragmàtic.

Amb el mateix esperit combatiu ha tornat de les vacances el MHP Aragonès. Sembla haver decidit combatre la seva miserable imatge pública de lideratge apujant el to, com un nou miles gloriosus, parlant fort i amb determinació; si no més ordenant al president Sánchez l’assistència a la taula a la qual té posades totes les seves esperances, com si ell fos algú. I tot per amagar que la taula és encara més quimèrica que la unilateralitat perquè li cal un acord impensable amb l’Estat espanyol. Com que, a més de combatiu, el president torna creatiu, ha aprofitat per soltar la primera perla del curs polític: un referèndum d’autodeterminació abans de 2030. Creieu que trigarien una mica més a palesar la veritat de la seva estafa electoral, quan parlaven de “culminar la independència”? El pragmatisme supera el termini de la matemàtica de la història de Deulofeu.

L’espectacle de la rentrée porta la sorpresa de la incorporació de Pablo Iglesias al debat català com a tertulià de RAC1. Aquest humil articulista sempre ha pensat que la veritable vocació d’Iglesias, vocació profunda, al sentit de Max Weber, era la de tele-predicador. En realitat, un tertulià és una mena de telepredicador per hores. Pel seu tarannà mediàtic, l’aportació formal d’Iglesias al planejat espectacle de la mort de l’independentisme a mans del sobiranisme pragmàtic, és gran i encara més si atenem al contingut del seu sibil·lí discurs antiindependentista, discurs bífid com la llengua de les serps. D’un costat reprodueix el conte de Pere i el llop: voteu-nos que venen els ultrafeixistes de VOX que, d’altra banda, havien ressuscitat per culpa de l’independentisme. Vet aquí la primera raó de la seva presència a Catalunya: combatre a VOX al seu bressol: Catalunya, per presentar-se després a Madrid com el salvador de la unitat de la pàtria gràcies a l’altra part del discurs, el de la “seducció” dels catalans. Iglesias ve a Catalunya a reconquistar Espanya plagiant el projecte del seu examic, Errejón de “seduir” els catalans per fer-nos acceptar encantats la integració en un “projecte nacional superior” anomenat Espanya.

Auguri, que avui és la meva onomàstica, Sant Ramon Nonat, alliberador de captius i al que, segons la llegenda van cosir els llavis per impedir-li parlar.

Comentaris

  T'han fet fora de tot arreu 31/08/2021 9:32 pm
  Pobre home....
   jm 01/09/2021 5:19 pm
   cada vegada que sento parlar amb espanyol o castello...també ho penso aixo
  Argelaguer 31/08/2021 10:46 pm
  Quanta raó tens, o salvador de les essències. Nosaltres, pobrets, necessitem de la teva llum, la teva guía. La veritat és que no se que esperes per exposar el teu pla perfecte, inqüestionable, absolut. Vinga, ja és l'hora de que ens diguis quina és la via segura, el camí drecer, la jugada mestra... I no t'amaguis rere la modèstia, ja sabem que no és el teu punt fort. Au, anima't. Ja va sent hora de que els que realment sabeu el que s'ha de fer no us amagueu més rere l'anonimat de la vomitera del twitter. Tots esperem la gran batalla, però, ep! us volem veure al davant donant la cara, no escartxofats en alguna trona arnada ben repapats a la seguretat de la retaguardia.
   Clara 01/09/2021 12:32 pm
   Gran cosa és, que, en mig de tanta morralla mediocre, comprada o directament alienada, hi hagi ments serenes que analitzin i raonin amb sentit i lògica. No cal que agafi la vara i es posi al davant com un Moisès qualsevol. N'hi ha prou en obrir-nos els ulls per ajudar-nos a cercar els millors camins.
    Doctor Strangelove 01/09/2021 12:45 pm
    Deus pensar amb l'ull del darrera, oi Clara? Dolentota! Doc.
  Sofia 31/08/2021 11:12 pm
  Tips de veure els mateixos programes informatius i magazins amb els mateixos comentaristes, que abans d:obrir la boca ja saps el que diran...Tips de moral esbiaixada comuna de l:enveja i el robatori propiciat.... Tips de consignes feministes extremes que engalten entre les.normals o mínimament acceptables... Tips de que no hi hagi més cura del català.... Tips de la falta de qualitat i l'excés de biaixos polítics... TV3, ja no val res.
  OK Corral 31/08/2021 11:44 pm
  Parlarà català la cua júnior? Aquí enviem les empreses cap a Ñ i ens tornen tertulians, no teníem prou amb PPSCGAL, Cs i Vox. El nivell periodístic a Cat com el polític.. Una part de Cat ja havia dit adéu a Ñ abans de les garrotades per votar, un altra part, la que va rebre, va dir adéu definitiu després. Queden gaires més parts, Ñs a banda? Ens volen fer creure que els partits vells són necessaris, però hem de demostrar que no. Primer ens cal trencar el govern actual, presentar nova gent i adéu total.
  Ona 31/08/2021 11:57 pm
  Per molts anys, Professor, que els gaudeixi amb salut i alegria.
   Onada 01/09/2021 3:09 pm
   i sobretot calers! No hi ha res que agradi més a aquest comunista que de vell ha vist la llum i s'ha tornat neoconservador al partit més corrupta de Catalunya, que li ha trobat piset a Girona i feina a elMón del nostrat corruptgent Cot que ara plora perquè li han retallat les subvencions.
  Una 01/09/2021 2:20 am
  Per molts anys, professor. En deixa anar de bones.
  ERC.JUNTS LLADRES ESPANYOLS 01/09/2021 6:47 am
  DESGOVERN ARAGONES, BANDA DE QUINQUIS I FERROVIALS, que nomes saben robar als catalwns amb impostos i ferrovials. QUIN CONSELLERS MES POCAVERGONYES I LLADRES. Tancar l'autonomia de quinquis, vagos i ferrovials hauria d'esser la Pancarta principal del 11 de Setembre. STOP ALS MISERABLES ERC.JUNTS, pura banda de lladres espanyols
   Os presento al nostrat Sonat! 01/09/2021 3:11 pm
   Per a ser un País normal també hem de tenir una quota de frimis i sonats. Per què deu ser que tots estàn al partit més corrupta de Catalunya?
  Baldiret 01/09/2021 7:18 am
  No cal afegir-hi ni dir res més. Malbaratar aquests dos mil-ions de vots i que cap dels econòmicament "beneficiats" no ens doni la més mínima satisfacció, passarà a la història com una de les traïdories més grans a la democràcia i a l'independentisme català.
   No és pas el primer cop que passa... 01/09/2021 3:15 pm
   Els últims 10 anys hem tingut la costellada de 3 respostes de Miss Catalunya, la suspensió de la DUI en segons i fugida deixant-ho tot enmerdat de Fuigpelmón, i les rucades del pallasso Torra. Fa pocs mesos tenim nou Govern, de moment han alliberat els presos polítics i reactivat la taula de diàleg que es va carregar el pallasso Torra titella de Fuigpelmón.
  Doctor Strangelove 01/09/2021 7:55 am
  Ja ha tornat el ex-sicari corrupgent i que jove era un totalitari comunista! I en diu que és català, doncs no noi, els catalans de soca-rel ni som corruptes ni comunistes, som emprenedors tot el contrari que tu, vividor i predicador del mal! És clar que has clissat a l'Iglesias, puix és allò de "cree el ladrón que todos son de su condición". Tu ets un "mesetari felón", que has traït el teu país i només penses en la seva destrucció. Tio, és un vell rancuniós, ple d'odi que et vens per un plat de llenties al millor postor, i quan ja no et paguen mossegue la mà de qui et sostenia. Només ets això, un castellà miserable! Doc.
   uno que vive en Tabarnia 01/09/2021 9:31 am
   Vaja que.hi parla, tu ets el menys indicat per donar llistons, ja fa molt temps que t,has venut X menys que un plat de llenties, O es que això ja ve de família? per mi que si, vens de burgesos catalans que són pitjor que els pobres de Ñ, aquestos no tenen ha on triar, tu si, pero hàs triat el pitjor de tot
  un altre 01/09/2021 9:01 am
  Aquest teatre ofert pel governet Català s'aguantara molt poc temps,la gent ja n'esta tipa de mentides barates.
   Si noi, mentides... 01/09/2021 2:59 pm
   Ens han mentit 10 anys els corruptgents processistes cap enlloc. El nou Govern, per ara no només no ha mentit, sino que ha alliberat els presos polítics i reactivat la taula de diàleg que es va carregar el pallasso Torra, titella de Fuigpelmón. en pocs mesos...
   Per teatre, costarà trobar algú que superi els darrers anys de prUcessisme corruptgent cap enlloc 01/09/2021 3:18 pm
   En nou Govern el primer mes ja va alliberar els presos polítics i reactivat la taula per parlar de tot que, casualitats de la vida, la boicotejan tots els partits de dretes: Corruptgè, PP, VOX i Colon'os.ncia
  Sió 01/09/2021 9:13 am
  Tens raó Ramon, tenim un govern desorientat. Després d'haver-nos mentit ja ni tan sols els preocupa el que pensen els que l'han votat. Hauria de ser un govern de coalició, però no és així. Cada u té els seus interessos, que no són precisament els que deien. Amb això coincideix amb el govern espanyol, per això insisteix tant amb la taula de diàleg, ara disfressada de taula de negociació. És la solució fàcil, per seguir jugant amb el temps.
   Per desorientat, els governs dels ultims 10 anys... 01/09/2021 3:21 pm
   El que més ho va demostrar va ser el batxiller foll suspenent la DUI en segons i fugint deixant-ho tot enmerdat. Fins i tot Ponsati s'ha donat de baixa del Consell per la republiqueta de 8 segons.
  federalista 01/09/2021 9:59 am
  be el vell llepaculs amb odi al seu pais, ha parlat i ara com els del 3 per cent burguessos i lladres, ja no li donen ni engrunes al vell xarnego llepaculs, carrega contra ells com abans carregava contra els socialistes, quan felipe ja ni li pagava perque el vell li havia rentat les almorranes, o carregava contra els seus vells amics de podemos, xarnego llepaculs ja no en te amics qui li pagara ara per les mamades que fa de ous, o sino ens criticara a tots, jajaj quina por i quina mandra sentir al vell, lo millor que podia fer ja es anarse d'aquest mon a llepar culs i ous a baix preu a altres dimensions, o mons jajajajajajaja.
  Sup Marcos 01/09/2021 10:18 am
  Si os quejáis de tv3 cat radio y rac1 es porque las seguís sois masocas, yo no tengo quejas desde hace mucho tiempo, porque las ignoro les he prohibido la entrada en mi casa, quiero mi casa libre de contaminación. y se que no me pierdo nada interesante.
   No cola 02/09/2021 1:06 pm
   Fins i tot pots deixar aquest diari, pot ser series coherènt, de moment no ho ets
  Quan va escriure Cotarelo aquest article? 01/09/2021 11:37 am
  Perquè el 31-Agost va plantar Puigdemont i aquí no diu res. https://politica.e-noticies.cat/cotarelo-tambe-planta-puigdemont-137265.html
  Narcís 01/09/2021 11:51 am
  Allò que no pot ser és que TV3 i resta facin programes made in spain, ço és, que sembli veure programes espanyols d' abast idem i, per si no fos prou, qualsevulla crítica àdhuc destructiva, sigui contra representants cercadors de la llibertat de Catalunya, en lloc de cantar les quaranta de totes les malifetes que ens fum aquest estat ! PD : defora, als mitjans espanyols, siguin públics, siguin privats, llancen tota mena de mentides, de mitges veritats, de silencis/ omissions àdhuc injúries i calúmnies contra nostra i .. tan amples !
   Psiquiatra d'en Narcís 01/09/2021 3:25 pm
   Segueixi sense pendre la medicació que li vaig receptar i seguira pixant fora del test les seves incoherències. Aviat tornarà al frenopàtic del qual mai hauria d'haver-lo donat d'alta.
   Tot el que es fa a Catalunya, amic Narcís ..... 01/09/2021 7:02 pm
   .... és "Made in Spain", fins i tot el nacionalisme catalanet i les seves misèries. És perquè Catalunya és Espanya encara.
    Narcís 02/09/2021 10:38 am
    Ras i curt : volia dir " programes estúpids solapats d' entreteniment " . . quan allò que fum falta és seriositat màxima pel que fa a notícies ( les descobertes i les amagades ) amb persones ídem ! PD : on són munt d' inhabilitats en ses carreres per aquest estat .. quan , de ben segur, parlarien com cal així un plaer escoltar-los ?
     Psiquiatra d'en Narcís 02/09/2021 8:52 pm
     Segueixi sense pendre la medicació que li vaig receptar i seguira pixant fora del test les seves incoherències. Aviat tornarà al frenopàtic del qual mai hauria d'haver-lo donat d'alta.
  Gonzalo 01/09/2021 2:06 pm
  Sr. "me enfado con la anc de Cambrils porque no tengo wifi en la habitación de la pensión que me pagaron", existe vida más allá de Twitter.
  Aprendre del passat 01/09/2021 5:12 pm
  Gràcies, Cotarello, un cop més. Possiblement aquest 11S els nostres governants hagin de ser escoltats si acudeixen a alguna manifestació, com aquells dies de la manifestació contra la retallada de l'Estatut, amb en Montilla-Endesa de president, en que començà tot. Recomençem doncs, amb la llicó apresa.
  ERC SECTA DE DEFICIENTS INTEL.LECTUALS com el junqueras 01/09/2021 5:34 pm
  Sr. Cotarelo, insistir amb un GURU CREGUT Junqueras, un homenet ridicul, vanitós, cregut i ruc no val la pena. ERC ES ELL, iun grup de talossos descomunals. Alcaldes tontets com el torrent, purs excrements intel.lectuals. Erc es una secta de quinquis que gracies a la politica cobren deu vegades el que valen. Estan a la politica per robar.
   Os presento al nostrat Sonat! 02/09/2021 9:35 am
   Per a ser un País normal també hem de tenir una quota de frikis i sonats. Per què deu ser que tots estàn al partit més corrupte de Catalunya?
    Erc ladrones y asesinos de viejas por el sistema Homrani.SS. VIVA HITLER, VIVA JUNQUERAS 02/09/2021 4:45 pm
    Junqueras al menos ha forrao a su hermano, aprvechando el covid. Es liston el muy ladron
   Erc, vomits 02/09/2021 4:38 pm
   Totalment cert, A erc nones hi han incult, galtes, quinquis i maleantes. Van fer President dela Diputacio de Lleida a un analfabet, que repartia cartrons de Bingo. Junqueras el deu dels bruts ianalfabets d'ERCapullitos es flor. Per cert erc es manada pel tricornio andalus del baix llobregat, junqueras, rufian i tarda, 3 eminencies rde la ganduleria por soleares de españa
  Gràcies per la lucidesa 01/09/2021 6:21 pm
  Gràcies, professor Cotarelo, una veu preclara i necessària equivalent a la del professor Grossfoguel i a la de la professora Ponsatí. Les posicions s'han decantat i el poble ha començat a organitzar-se autònomament, fora del control de les cúpules impostores dels partits venuts. El millor està per venir...
   Doctor Strangelove 02/09/2021 12:24 pm
   No es diu professor, es diu doctor, imbècil analfabet! Doc.
  ferran 01/09/2021 7:22 pm
  Molt encertat que Ramon defineixi la presència de de Pablo Iglesias com el nou telepredicador de Rac1...Encara pitjor està el telenotícies de Tv3. Un espai que ha patit una degradació espanyolista de tal magnitud, que m’ha obligat a visionar les notícies amb retard a través del nuvol per poder evitar la quota casposa i espanyolista que pateix TV3. Increïble que cada cagadeta que vomita un polític espanyol sigui reproduïda fins la sacietat..Pitjor està Cat ràdio, el debat d’avui de les 15 hores escolto vomitar el gran mentider i cínic espanyolista López Alegre i apago la ràdio.
  M8quel Sanahuja Sahun 02/09/2021 7:51 am
  Que Junts faci president a la llufeta Aragones es un INSULT ALS CATALANS. Per president no es pot posar a un imbecil, un homenet ridicul, un boy scout catolic de famiglia franquista,lladregota, a una immundicia humana. No tot si val per anar cobrwnt o robant nomines, mister CO2 Puignero un ferrovial com cal
   Per president no es pot posar un imbècil? 02/09/2021 9:33 am
   Els corruptgents van posar a un lladre com Pujol, a Mas que va sobrviure 4 anys amb una costellada de 3 respostes, Fuigpelmón que va suspendre la DUI en segons i va fugir deixant-ho tot enmerdat, i al pallasso Torra que només va jugar amb pancartetes i sempre obeïa als jutges. Aragonès el primer mes ha alliberat els presos polítics i reactivat la taula per parlar de TOT. Qui ha demostrat ser més imbècil de tots?
    HOMRANI.JUNQUERAS ASSASSINS hitlerians 02/09/2021 3:09 pm
    Pujol no va matar 20 000 vells com Homrani.junqueras per cobrar successiins. Erc es hitler es ferrovial, es junqueras.SS, un lladre i criminsl comcal
  Donec Perficiam 02/09/2021 10:31 am
  Els independentistes estem rodejats de liders ineptes, mitjans descafeinats i organitzadors de manifestacions Gandhinianes. Potser trigarem uns anys a ser independentistes, però el que és clar, és que quan ho fem (altre vegada la gent del carrer, evidentment) els desbancarem a tots d'una bufada perque haurem buscat liders amb dos pebrots que possin per davant la llibertat de Catalunya. Res, absolutament res, és més important que poder tenir els nostres diners, fer les nostres lleis, la nostra educació, la nostra justicia, les nostres infraestructures, la nostra economia, la nostra llengua, la nostra industria, el nostre comerç internacional, etc.etc... i mentre siguem dins de Caspaña, tot aixó no avançarà, ans el contrari, minvarà cada dia sota decretazos i tribunals de la Santa Inquisició. Prou que ho hauriem de saber.
  Mirar una mica més lluny. 02/09/2021 12:22 pm
  El problema de la llengua també bé és degut a la contínua arribada de la gent de altres països, que això sí poc o mol saben castellà, però no un mot de català, això sí vinga a dir que volem acollir.
  Un que va ser covard. 02/09/2021 3:30 pm
  Tot s'ha de dir. Jo vaig pensar que després de l'1 d'octubre hi hauria morts i vaig desitjar que cap català sortís mort de l'enfrontament amb Espanya. Vaig pensar en demanar diàleg pensant que els espanyols eren més persones del que havien demostrat quan ens van atonyinar. Però, passat els dies, vaig adonar-me que la meva posició havia estat de covard. Sí. De covard com la dels nostres dirigents llavors, que, tenint a les mans la nostre independència, van optar per seguir encadenats. Ara, sols vull la independència de Catalunya i m'és ben igual si he de morir per un cop de porra mal donat, un tret o una bomba. Perquè si ens mirem bé, ens adonem que la pobresa i pocs recursos que ens deixen els espanyols per viure, més, la destrucció de la nostra terra en tant a recursos naturals, impostos, educació, llengua, cultura, i un llarg etc, ens fan estar en perill d'extinció reals. I això no ho vull. Perquè sóc Català. Tinc la meva pròpia cultura. La meva pròpia llengua. La meva manera de pensar i ser. Els meus valors. I sí; vull defensar els valors de la llibertat dels pobles i dels éssers humans a decidir les seves vides i futurs, la justícia real, la vida digne, el dret a la vida, a l'habitatge, al menjar, a tot. I si cal, m'hi deixaré el coll perquè, com va dir algú savi; més et val morir lliure que ser un esclau. Per això animo a tothom a anar a la manifestació de l'11 de setembre, a totes les que s'han organitzat, des de Donec Perficiam fins la de l’ANC. I si, de vegades a la vida s'ha de respondre com un és tractat. Visca Catalunya i la gent que vol la llibertat.
  Aragones, pobre nen, fa pena al teatrillo 02/09/2021 6:02 pm
  Aragones encara no ha plegat, 4 nomines robades, i el nen continua. Papa aragones, no deixi que faci més el ridicul el seu nen tutelat. Volem un President no a una LLUFA SALESIANA, CATOLICA, APOSTOLICA I DE ERCagats per España
   Aragones la mula borda delGRAN GURU JUNQUERAS 03/09/2021 7:40 am
   La realitat d'erc es que el GRAN GURUJUNQUERAS S'ha envoltat d'una secta catokica de rucs, someres i mules analfabetes. Aragones, hhh, ahhhh, vull aufals
  Pere. 03/09/2021 11:36 am
  Pels que dirigeixen aquest diari. M'he adonat que deixen de publicar alguns dels meus comentaris, especialment als dirigits al meravellós personatge que signa com a Doctor Strangelove i he pensat que, probablement, aquest "homenot" es un de vosaltres que té la missió de provocar al personal, ja que d'altra manera no s'entén la discriminació a que ens sotmeten. Penso que no contestaran i dubto que publiquin el que els dic, la qual cosa em donarà la raó i hauré de concloure que aquest diari no té normalitzada la llibertat d'expressió. Salutacions. PS, per cert revisin la contesta que feia l'ínclit doctor el passat dia1 a la persona que signa com Clara.
  Pere. 03/09/2021 11:39 am
  Pels que dirigeixen aquest diari. M'he adonat que deixen de publicar alguns dels meus comentaris, especialment als dirigits al meravellós personatge que signa com a Doctor Strangelove i he pensat que, probablement, aquest "homenot" es un de vosaltres que té la missió de provocar al personal, ja que d'altra manera no s'entén la discriminació a que ens sotmeten. Penso que no contestaran i dubto que publiquin el que els dic, la qual cosa em donarà la raó i hauré de concloure que aquest diari no té normalitzada la llibertat d'expressió. Salutacions. PS, per cert revisin la contesta que feia l'ínclit doctor el passat dia1 a la persona que signa com Clara. Els copio un altra resposta:Doctor Strangelove 02/09/2021 12:24 pm No es diu professor, es diu doctor, imbècil analfabet! Doc. Podria seguir...
  Pere 03/09/2021 11:42 am
  Pels que dirigeixen aquest diari. M'he adonat que deixen de publicar alguns dels meus comentaris, especialment als dirigits al meravellós personatge que signa com a Doctor Strangelove i he pensat que, probablement, aquest "homenot" es un de vosaltres que té la missió de provocar al personal, ja que d'altra manera no s'entén la discriminació a que ens sotmeten. Penso que no contestaran i dubto que publiquin el que els dic, la qual cosa em donarà la raó i hauré de concloure que aquest diari no té normalitzada la llibertat d'expressió. Salutacions. PS, per cert revisin la contesta que feia l'ínclit doctor el passat dia1 a la persona que signa com Clara. Els copio un altra resposta: Doctor Strangelove 02/09/2021 12:24 pm No es diu professor, es diu doctor, imbècil analfabet! Doc. Podria seguir...
  ferran 03/09/2021 2:09 pm
  Totalment d’acord amb el comentari del Pere...Un servidor porta més de vint anys patint censura per denunciar el complex mafiós: «TotxoFinancerTurismePerSaturacióTraficantsD’il·legals» , principal culpable del desastre d’Alcanar i del pròxim de la Ricarda «Prat»...Tots els mitjans d’intoxicació eviten denunciar aquesta màfia, a més d’idiotitzar la nostra societat.

Nou comentari