Iugoslàvia va tenir el seu Milosevic, Espanya no pot ser menys. Estem a l’espera del Milosevic espanyol, el que ha de posar en marxa l’ofensiva definitiva, per terra, mar i aire, contra l’anomalia catalana, aquesta malformació insuportable de la identitat suprema espanyola.

La història del «nen de Canet» és suficient per posar en marxa l’espoleta que farà esclatar tota la història? Ves a saber. Si no és aquesta, ho serà una altra, i no massa diferent: ja acabaran trobant-la, perquè la busquen amb ganes. Sempre hi ha una història menor que, ben manipulada i ben venuda, pot provocar un cataclisme

Els nazis van envair Polònia amb l’excusa d’un atac menor (inventat) contra una antena de ràdio. Aquest és el mètode. Tu ets el gran, el poderós, i hi ha una cosa petita i emprenyadora que et fa nosa: el país del costat, una minoria, una regió, una religió, una ètnia… El que sigui. Però sempre et cal trobar una excusa per llançar-te a l’atac. No cal que sigui gran cosa. Serveix perfectament un incident menor, sempre que puguis presentar-ho com una ofensa impossible de disculpar, una agressió intolerable, que «t’obliga» a reaccionar. Tu no voldries, clar que no, perquè ets el pacifisme personificat, però l’altre, la petita pedra a la teva gran sabata, et provoca amb tanta virulència que no tens cap altra opció. Contra la teva voluntat, i mira que ja el vas avisar, el petit mosquit et força a treure tota la teva artilleria.

D’això va la futura història d’Espanya. D’atiar l’odi contra Catalunya, que entre 2010 i 2017, aproximadament, va cometre el pecat mortal de desafiar la unitat d’Espanya. D’atiar l’odi contra la llengua catalana, tan diabòlica… Contra l’excepció catalana, que es resisteix, incomprensiblement, a deixar-se assimilar i «normalitzar». Quan les coses arriben a aquest extrem, s’hi val absolutament tot. És la guerra total, cosa que aquí encara no hem entès, perquè de moment sembla que això va de jutges abusius, de sentències desmesurades, de lleis i altres mandangues aparentment democràtiques, que no passen mai el filtre europeu…

Però no, el futur és un altre. Estem senzillament al preàmbul del «moment Milosevic». Això de la repressió judicial, les presons, els exilis, les represàlies econòmiques, no és res més que un preescalfament, un ritual abans de la batalla definitiva. Molt soroll, algunes garrotades, molta escenificació. Però l’autèntica batalla encara no ha començat. Cal que abans surti un Milosevic espanyol i que trobi l’excusa per convertir-se en un Milosevic. Cal que pugui dir que tot plegat és culpa dels catalans.

Cal trobar un nen de Canet, una àvia de Picamoixons, una botiga de Ripoll o de L’Hospitalet… el que sigui. Una víctima del «supremacisme del dèbil». Més o menys, com quan els Estats Units van decidir que el miserable Vietnam amenaçava la seva supremacia mundial. O quan els nazis van envair Polònia. Funciona sempre així. El feble proporciona l’excusa al fort: em vas trepitjar un ull de poll i jo t’envio les divisions blindades i ara no et queixis si et bombardejo fins que no quedi res del teu país.

Quan posem noms i cognoms al Milosevic espanyol estarem a punt per passar a la següent fase, en principi sembla que només la del 155 per la gràcia dels jutges i la policia, però si cal treure algun tanc, tampoc no tindran massa manies. 

Candidats? Casado, Abascal, Ayuso, Cayetana, Pedrojota… Gent d’aquest estil, amb la discreta llum verda del monarca, sens dubte, i una esquerra (Sánchez, Díaz, Iglesias…) perduda en el seu laberint polític, derrotada. No importa massa el nom del futur Milosevic espanyol. El que importa és que sàpiga tocar la tecla adequada, la que dispararà l’alarma definitiva, després d’haver treballat a fons l’odi contra Catalunya… Que per descomptat és culpa de Catalunya, que a sobre està noquejada, confusa, perduda, dividida, cansada i barallada. Millor moment que aquest, impossible.

Cada dia tenen més a punt la dinamita. Els falta només trobar el piròman que encengui el primer cartutx d’una nova fase explosiva. El Milosevic que faci el discurs de Gazimestan. Busqueu-lo al Google i adapteu-lo una mica… Ja ho veureu, encaixa perfectament.

Comentaris

  Locualo Desembre 12, 2021 | 20:52
  Pues a ver si viene pronto ...porque los catalanes no independentistas estamos hartos de tanto fascista supremacista ..
   Finsalcapdamunt Desembre 12, 2021 | 23:47
   Si. Que vingui. A veure si així podem començar a trencar-vos la cara a tots els imbecils com tu!
   Vendetta Desembre 13, 2021 | 20:15
   Tu eres un pobre colono catalán diu el pringat aket vete pal pueblo
  Entendre el passat per entendre el present Desembre 12, 2021 | 20:56
  Hi ha dos llibres recents que de forma paral·lela en la temàtica exposen això mateix en el marc de la guerra civil. L'un, el darrer llibre del Paul Preston "Arquitectos del terror: Franco y los artífices del odio", on explica la base clasista del conflicte i com es titllava de jueus, en sentit real, als principals líders catalans. El segon és "Racisme i supremacisme polítics a l'Espanya contemporània", que ofereix una visió molt clara del racisme espanyol de l'època (els catalans eren considerats degenerats respecte la raça espanyola a causa de restes racials jueves) i que ha degenerat en l'anticatalanisme actual.
  Luisnomeacuerdo Desembre 12, 2021 | 21:06
  Aquí en la comunidad autónoma de Cataluña los únicos milosevics se le reconoce porque llevan una mierda amarilla en la solapa y rictus de odio contra los que no piensan como ellos y tu estreñio estas entre ellos y lo sabes.
   Gonzalo Desembre 13, 2021 | 11:27
   Luisnomeacuerdo, yo apuesto por tí!, tienes una prosa memorable, y además escribes en la lengua de Cervantes que da gusto, ¿no has pensado en enviar tu currículum a un periódico serio?, como el "Español", "ABC" o "La razón", seguro que te contratan con la sublime prosa que usas.
    Luisnomeacuerdo Desembre 13, 2021 | 14:36
    Gracias, colega, enviaré mi currículum. :-)
  Ray Desembre 12, 2021 | 21:26
  No et flipis, l anomalia catalana ja no interesa a ningu, A madrid nomes perque aprovin esl presupostos. Estem a la mes absoluta irrellevancia.
   Ricard Desembre 13, 2021 | 10:01
   Si som tan irrellevants jo l'animo que posi una denúncia contra l'Estat Espanyol per un ús massiu i inapropiat de recursos públics per encalçar catalans com a conills, amb mètodes sovint com a mínim irregulars, que creuen que la millor manera d'administrar Catalunya és mitjançant un estat propi. Afortunadament deurem ser irrelevants, ja que sinó ens matarien pels carrers.
    Ray Desembre 13, 2021 | 20:27
    El teu comentari és un clar exemple de la confusió mental. Primer no sou irrellevants, després si ho sou.... i finalment victimitzaciò de perill de mort...
  Vendetta Desembre 12, 2021 | 21:50
  Cal estar preparats ningu parara las matances y las masacres ke vindran caldra lluitar de valent y tindrem milers de morts, pero si lluitem de valent serem liures y aixo es el ke cal, visca catalunya
   JordiT Desembre 13, 2021 | 10:14
   Home Vendetta!, amb tu ja tenim el Milosevic de la part Catalana. Vendetta for president!
    Vendetta Desembre 13, 2021 | 20:17
    Rebuzna el colono cacanyol, bona senyal
  Omella el Gran i Sant inquisor del BURDELL COPE.SS Desembre 13, 2021 | 08:02
  El racisme uneix españa, pais de catolics repugnants, de la sagrada i criminal Santa Inquisició, de fer jueus a l'ast invent dels borratxos Reyes Catolicos, de la COPE.RACISME OMELLA amb el locomGeneralisimo Herrera y su budel catolico omella. No hi ha res a fer, españa es merda catolica o no es.
   JordiT Desembre 13, 2021 | 10:15
   Abuelo! la pastillaaaa.
  Anònim Desembre 13, 2021 | 08:10
  Un Poble com el català que es deixa conquerir, avassallar i maltractar per quatre galifardeus com els castellans, no mereix sobreviure.
  Joan Soldevila Desembre 13, 2021 | 08:27
  Per què no fas referència al memoràndum SANU, que és de 1987? Semblaria que no tenim una visió del conjunt que passà a Iugoslàvia després de la mort de Josip Broz... No tot eren els equips de bàsquet malauradament.
  Doctor Strangelove Desembre 13, 2021 | 09:10
  A veure cara restret, això és el que us agradaria als hiperventilats com tu, sense ofici ni benefici. En canvi, a la gent que fem pujar aquest coi de país ens importa tres "pitos" les teves, ho dic finament, les teves cabòries de vell xaruc! Doc.
   Ricard Desembre 13, 2021 | 10:06
   Les crítiques personals, l'únic que Vostè fa, no argumenten res. Llàstima.
   Gonzalo Desembre 13, 2021 | 11:23
   Habla en la lengua de Cervantes!
  Gonzalo Desembre 13, 2021 | 09:24
  Anda que no tenéis ganas de que haya el primer muerto....o como dijo chis-torra, de que entren los tanques por la diagonal. Así os ganaríais alguna simpatía internacional. Que ascazo dais.
   Escurçó Negre Desembre 13, 2021 | 11:23
   L'Espanya castellana s'assembla en molts aspectes a la Sèrbia de Milosevic. Si no t'ho creus mira el documental " La muerte de Yugoslavia ", que també està en castellà.
  Narcís Desembre 13, 2021 | 09:24
  Malauradament aquest paral·lelisme escau clavat ! Hom ha de ser d' una baixesa criminal per a posar nens pel mig! No ens n' enganyem, de la LRP del 77 ençà ha estat així àdhuc quan aquell pamflet trià en MHP Pujol d" español del año ' ! Res nou dessota el sol d' un estat on mana qui ben viu de no fúmer brot ensems amb els ensabonadors que cerquen el mateix, ambdós amb l' ajut dels ignorants sinó malvats ! PD : quan han manat aquest estat persones honrades, honestes i, sobretot, dignes amb tot allò que implica ( el normal és que aclaparadora majoria del congreso cantés les quaranta al modus actuandi d' aquesta xurma o provocadora de guerres ! ) !
  Anònim Desembre 13, 2021 | 09:32
  Me parece que te equivocas de RELATO y de esa manera creo que nunca ganaréis.
  Ricard Desembre 13, 2021 | 09:57
  La histeria xenòfoba anticatalana de Castella no ha parat des de fa segles. Res no ha canviat. Milosevics n'hi ha hagut i n'hi haurà sempre. Quina és la novetat? Els únics que canviem som els catalans, amb la nostra conciència de la necessitat de defensar-nos.
  JordiP Desembre 13, 2021 | 10:06
  No manquen línies paral·leles entre la situació a Catalunya que descriu en Rovira encertadament i la de la minoria magyar d'Eslovàquia al llarg de la ribera danubiana. En alguns detalls, encara estàn més acosats: es coneixen casos de hungaròfons golpejats per parlar húngar pel carrer. La funesta política dels filonazis d'Orban no ajuda, i l'actitud nacionalista eslovaca se sembla força a la de Madrit respecte a Catalunya. De tota manera, la minoria húngara (10% de la població total eslovaca) té alguns diputats al Parlament eslovac, pertanyents als tres partits de la zona. Doncs bé: aquests tres partits han decidit juntar-se per a exercir pressió única i unitària cara al reconeiximent d'aquesta minoria (molt majoritària a lafranja danubiana) per víes democràtiques. Per què no podem seguir aquest exemple els partits soberanistes catalans? Unitat, és el que necessitem. Divide y vencerás.
  ton c. Desembre 13, 2021 | 10:31
  carai, aquets unionistes estàn desbocats, quan els toques el voraviu, se senten interpel-lats.
   Ricard Desembre 13, 2021 | 11:37
   Els annexionistes, que no només unionistes, solen desbocar-se. Cap novetat.
  JordiP Desembre 13, 2021 | 10:33
  La Constitució eslovaca proclama la protecció de les minories étniques, és clar. També ho fa la Consti'78 espanyola. La realitat és una altra, igual que aquí. El règim eslovac pressiona molt per la via de la llengua, com aquí. Ara, el nou partit Aliancie-Szövetség unifica les representacions de la minoria húngara al Parlament. La minoria húngara és un 10% de la població total eslovaca. La minoria catalana és un 19% de la espanyola. I no podem unificar les nostres forces democràtiques, com ells, per a augmentar la nostra capacitat de pressió i negociació amb els centralistes? On és el tarannà pactista de que fem gala? Com pot ser que preferim barallar-nos entre nosaltres per unes engrunes quan junts podriem obtenir el pa sencer?
  De què va l'article? Desembre 13, 2021 | 11:17
  Quatre incoherències juxtaposades i ja està. Per crear mal rotllo serveix; argumentació no n'hi ha cap.
   Gonzalo Desembre 13, 2021 | 15:11
   Va de desear que haya muertos (por supuesto que ni él ni nadie de su familia, claro) a los que sacar en procesión, o de que entren los tanques por la diagonal. Joderos laZisnaZis. No lo haremos. Con arrearos cuatro ostias bien dadas, es suficiente. No hay que malgastar balas con gentuza tan miserable y cobarde.
   Ricard Desembre 13, 2021 | 16:08
   No hi ha com envair el Principat amb policies estrangers per crear mal rotllo. Els annexionistes en sou experts, i sembla que a més és d'una altra escala, oi?
  toni Desembre 13, 2021 | 13:20
  lo que te gustaría a ti q se comenzara a bombardear aldeas y pueblos por el solo hecho de ser una "minoría étnica" perseguida. Poco trabajo tienes tú para escribir semejantes barbaridades. Os llenáis la boca del odio español pero gente como tu rebosáis de odio y supremacismo. Da hasta asco leer a gentuza como tú
  el milosevic apaño? Desembre 13, 2021 | 13:29
  Jo voto per el Gonzalo el milosevic ñordo.
   Gonzalo Desembre 14, 2021 | 14:16
   Aún vais a tener suerte. La mejor solución es la disolución. Y si es en cal viva, mejor.
  MHP Desembre 13, 2021 | 13:43
  Rovira, no ets mes ximple perquè no entrenes. Un article vomitiu, que nomès pot sortir de una ment malalta.
   Ricard Desembre 13, 2021 | 17:59
   Dedueixo que l'articulista l'encerta al 100%.
  Donec Perficiam Desembre 13, 2021 | 14:22
  A la legislatura anterior teniem com a Milosevic la SSS (Soraya Saenz de Santamaria) que s'en va encarregar perfectament i escrupulosament que tota Caspañña ens odiés. Fins i tot els gats del carrer. Ara ens han fet creure que seràn benevolents i diferents.....hahahahahahahahahahahahahahahahaha. El proper Milosevic serà dins de dos anys quan surti guanyador el Trifachito a les eleccions Caspañoles. Sembla ser que necessitem tenir dictadors gobernant, esclafant-nos i trinxant-nos, per despertar la nostra ràbia. Que trist i patètic.
  Peretet Desembre 13, 2021 | 17:12
  Sobren aprenents de genocida a Espanya
  Tot esperant el Hitler català Desembre 13, 2021 | 17:28
  Abans del petit assumpte de la invasió de mitja Polònia pels nazis (l'altra mitja la va envair l'amic Stalin) els nazis van començar annexionant Àustria Àustria perquè alemanys i austríacs parlaven una mateixa llengua. Tot seguit, i per defensar una minoria de parla alemanya d'una franja de Bohèmia van acabar envaint tota Txecoslovàquia. Una sola llengua, franja, Reich; què em recorda?.
   Ricard Desembre 13, 2021 | 19:25
   És cínic que els assassins del nostre President i els seus aliats tinguin la barra d'atribuir-nos nazisme, i a sobre abans de que passi! Quines penques!
    Gonzalo Desembre 13, 2021 | 20:14
    En noviembre de 1960, Ruby Bridges, de seis años, asistió como tantas niñas de su edad a su primer día de clase en la escuela primaria William Frantz, en el estado de Luisiana, Estados Unidos. Lo único que le diferenciaba de sus compañeros era el color de su piel, suficiente como para que la niña tuviera que ser escoltada por unos alguaciles federales y por su madre en lo que fue una de las instantáneas más impactantes sobre el racismo imperante (tolerado por las autoridades locales) en los estados del sur de EE.UU.
     ton c. Desembre 14, 2021 | 11:48
     i tal día com avui fa uns quants anys, es van fer bolets a la montanya.
  Todos? Desembre 13, 2021 | 20:31
  Yo creo que le poneis velas a la virgen de monserrat para que os envie un Milosevic y ver los tanques por la rambla. Me da a mi que te has mirado en el espejo para hablar de los demas viendote a ti mismo y lo que quieres, esperas y deseas para Cataluña y los españoles. Que haya esa chispa que provoque un conflicto de verdad con muertos y todo... ¿A que si?
  Mira por donde.. Desembre 13, 2021 | 21:19
  Igual ves cumplido tus sueños humedos ahora que GWM no quiere saber nada de retomar la actividad tras las espantá de Nissan, igual se reindustrializa con el mantemiento de los tanques del ejercito de España... Martorell en tiro parabolico debe estar a unos 10km de Barcelona, solo falta que el apellido del jefe de planta sea Espartero... jojojo Vais a teneos que re-tragar los esmurajaos amarillos que vomotais... jajaja
  Por cierto... Desembre 13, 2021 | 21:23
  Igual BonPreu se ofrece a montar en los terreos de la Nissan un macro centro comercial de proximitat (of course)
  Director psiquiatrico lejano Thomas johansen Desembre 13, 2021 | 21:48
  Enfermera García hay otro tarado que se llama Rovira que quiere muertos, que hable en castellano está ingresado en unidad de cuidados psiquiatricos pero se ha escapado dónde estára enfermera García, le hablo en castellano porque aunque yo soy del norte de Europa usted es hispana, ya teníamos el tarat llunya, ya nos envía las han enviado otro paciente psicótico el tal Rovira ah ya lo he visto enfermeraGarcía está en mi despacho escribiendo imbecilidades dale la pastilla antipsicotica y metal o la cama dígale que debajo no hay ni monstruos ni dragones ni españoles, y antes de dormir enfermera García póngale por favor una película del Vietnam donde salga el muertos soldados hispanos que se desangra mientras hablan en castellano y de música de fondo nada de las valkirias el himno del segadors a tope, molt bé director johansen johansen Ho fare aixi, no lo parle castella perqué el tarat Rovira tira escuma per la boca en sentir el castella, muy bien enfermera García sigue mis consejos ya la ha metido la pastilla aunque sea por el culo vale pues venga a la cama tranquilo tarado Rovira debajo no hay castellanos malvados ni dragones ni monstruos, ya está calmado métele la película de Vietnam rápidamente y que salgan hispanos desangrándose rápido, y por supuesto mientras se desangran que hablan en castellano yo voy a buscar el segadors el himno de su lejano país .venga
   Ona Desembre 14, 2021 | 00:23
   Blabla blablà blà blà blabla blablablà bla bla Llàstima que la teva llengua no ens faci ni aire i el teu teclat emeti paraules tan interessants com un cagarró sec al camí un dia d’estiu.
  Ona Desembre 14, 2021 | 00:06
  Les armes més mortíferes i letals són petites, invisibles. I si no mireu el virus que ha tancat tothom a casa un període suficient com per caniar la vida de molta gent. Són uns altres temps, els de la força bruta s’extingeixen i ara la batalla veritable correrà per xarxes invisibles, i guanyarem.
  Josep C. Vergés Desembre 14, 2021 | 08:15
  La lawfare està fracassant. Qui es troba atrapada és Espanya, no Catalunya. Paciència és la reia de la ciència. L'estat de dret funciona millor del que ens pensem.
  tomas johansen director psiquiatric llunya Desembre 14, 2021 | 09:11
  infermera garcia ja es calmat el tarat, be ah que ja ha mort l'hispa desangrat vomitant bilis, i dient en la seua llengua estic trossejat per dins, i tarat rovira salivaba , i es reia fins i tot, i aixo que anava de antipsicotics fins a les tranques, deu meu infermera garcia aquest tarat i l'altre el lluy de tot, son els dues tarats mes malalts que m' he encontrat mai, son de un petit pais i odien a mort i volen matar a els del pais del costat, ja sap les ordres infermera garcia mai parli a ningu dels dues tarats en castella, puix tiren escuma per la boca en sentir el castella, i parlen en llengues mortes crec que es arameo, pareixen com si fossin possesos pel diable, en sentir el castella, si aixo passa infermera garcia dues pastilles antipsicotiques, i una peli de vietnam molt llarga de 3 hores amb hispans desangrant-se i plorant de dolor en el seu idioma, i els segadors a tope de fort, si aixo no calma als dues tarats al rovira i al lluny de tot, tinc aci infermera garcia l'ou dret incorrupte del wellos, cal que el llepin amb una barretina posada i novament els segadors molt fort amb aixo els dues tarats crec que es calmaran, molt be doctor johansen es voste un gran director d'psiquiatric.
  Pere LLimonera i Citronell Desembre 14, 2021 | 11:10
  Los Milosevic catalanes ya se dieron... pero fue en el siglo pasado... acabaron huyendo por la alcantarillas.... (gents de claveguera, el seu lloc natural)... Si fuera el caso hoy día, al salir de las alcantarillas les esperaría el Tribunal de La Haya...
  Pere LLimonera i Citronell Desembre 14, 2021 | 11:20
  Os están explicando que sois unos fachorros y por que los sois y salís siempre con el PP, y con C's y el PSOE; eso cuando lo leéis porque lo publican; porque en vuestros medios "subvencionados" -que paga toda España- las tijeras funcionan mas y mejor que en la época del Paquito... - no soy de ningún partido; simplemente estoy contra los fachorros, contra el supremaciDerechismo, contra el supreMarxismo, contra las Patrias Inventadas, contra la discriminación e imposición de la lengua por 00, contra la Superchería, etc. ... - Ya, incluso de adolescente, y después, por coincidencias de la vida, tuve la ocasión de conocer y hablar con fachorros de la ultra-derecha española y acabe hasta los 00 de ellos, y después, a lo largo de mi vida, por coincidencias de la vida también, he tenido la ocasión de conocer y hablar con fachorros de la ultra-derecha de los Nacionalismos periféricos de Patrias Inventadas (gente del PNV, de Batasuna y de ETA incluso, y radicales del Nacional-Catalanismo, de "Esquerra Republicana i de las JONS", "Junts pel 3%", los "DesoCUPados" y otros aun peores) todos ultra-derecha xenofóba y racista hasta limites insospechados... y acabe hasta los 00 de ellos también, porque son incluso mas fachorros que los primeros... La diferencia es que los últimos NO tienen ni idea de lo Fachorros que son... Muchísimos de ellos con unos prejuicios e ideas fijas terribles, con un desconocimiento y unas 'lagunas' culturales descomunales... sobre todo en Historia, Economía, sociología, antropología, Ciencia Política, etc... que es, precisamente por lo que luchan, y de lo que presumen, aquellos que pretende saber (que se dan unos aires de grandeza y de "Intelestuales", que es hasta ridículo y jocoso)...
  Pere LLimonera i Citronell Desembre 14, 2021 | 11:21
  No os enteráis, peor aun: NO queréis enteraros de la degradación y el límite al que estáis llevando a Catalunya; del grado de radicalismo, fachorrerío, intolerancia y destrozo económico que estáis imponiendo; ni de que todo esto puede acabar muy mal -ojala me equivoque- y estallar. Tal como paso cuando el mismo tipo de intransigentes aprovecharon el conflicto mundial en las primera parte del siglo XX entre las Derechas y las izquierdas/Comunistas internacionales que desemboco en guerra, y donde el fachorrerío Nacionata de Patrias Inventadas aprovecho para malmeter en la Guerra Civil... Ocurre, que hoy día la URSS ya no existe, Rusia es una pseudo-democracia cuasi-dictadura capitalista, China es un Imperio Dictatorial capitalista de partido único, los USA siguen igual de imperialistas que siempre pero, al menos, tienen cierto grado de Democracia, y el Comunismo/Marxismo es pasado y NadiE va a ayudar a los fachorros nacionalistas realmente... - No hay una masa social ni obrera ni de náa dispuesta a asaltar el Palacio de Invierno, ni en Rusia ni en España... No va a haber un levantamiento social marxista del que los fachorros nacionatas de Patrias inventadas se puedan aprovechar... Como mucho, puede haber un conflicto internacional entre USA y China en el Pacifico, incluso con Rusia en Ucrania, España podría verse involucrada hasta cierto punto si salta la chispa con países cercanos, pero la situación no tiene nada que ver con el siglo pasado; solo en que los fachorros nacionatas se repiten con la misma intolerancia, pero no tienen, ni en el resto de Cataluña, ni en el resto de España, ni en Europa ni el mundo nadie que vaya a apoyarles realmente; porque los movimientos marxistas ya no levantas masas y NO hay grupos sociales levantiscos mas que los musulmanes (supongo que no buscáis un Estado Islámico para Catalunya), y aquellos que quizás pudieran pensar en hacerlo tienen otros problemas mucho mas graves de que ocuparse, y tienen enemigos muy poderosos e importantes, con lo que no están para vuestras t0nterías, supremacismos y falacias. - Así que, si todo se tuerce y acaba mal os van a barrer... Será un Desastre para Catalunya y para el resto de Espanya, pero nadie va a hacer nada, igual que nadie hizo nada cuando UK suspendió la autonomía en Irlanda del Norte y metió el ejercito (y Irlanda si que es un país diferente de UK/Inglaterra de verdad y tienen mas de 1000 años de verdad, no como Catalunya por mas que hayan adoctrinado a algunos)... Aplicaos el cuento, y reflexionad sobre las mentiras Históricas y la Lengua como arma de Abducción de algunos que tienen como verdadero interés su lucro y poder económico realmente, porque sino vais a destrozar todo, para no conseguir Nada...
  director psiquiatric llunya 1345 thomas johansen Desembre 14, 2021 | 11:34
  a veure infermera garcia posologia per a tarats indepres en general, despres ja la especifica per hiperventilats, a veure infermera1 dues pastilles antipsicotiques una anal i una bucal.2 prohibit parlar en castella davant ells tiren escuma per la boca, 3 peli de vietnam de 3 0 4 hores segons la tara tribal que tingan amb hispans morint i desangrant-se i parlant en la seua llengua vernacula. 4 mirar baix del llit i dir-lis que no n'hiha ni monstres ni dragons ni espanyols o castellans com dien ells, pels mes tarats cas clinic extrem, llepar o be un ou o dues ous o els ous i el membre incorrupte del gran wifred el wellos, segons grau de tara 5 en lo referent a la barretina cal veure si el tarat mental es carolingi pur o xarnego, si es xarnego encara que ell es senta molt catala, no posar barretina mai, puix el tros de cervell encara sa es pot enmerdar, si es carolingi pur no passa res amb barretina i els segadors molt fort es recuperan infermera garcia, els segadors per a tots els mes malalts i els menys, xarnegos u i purs i a veure que mes infermera garcia,be ja es tot crec molt be director johansen es voste un gran director de hospital psiquiatric, gracies infermera sempre em diu lo mateix.
   Pedro Canto Cantalapiedra Desembre 14, 2021 | 16:33
   D' on ha sortit aquest tipus malbaratador de pàgina ? PD : de debò pensa ser llegit ?
  fat boy Desembre 14, 2021 | 15:02
  Es clavat al que van fer els serbis a Kosovo. Primer eliminar l'autonomia, despres eliminar l'albanes de l'ensenyament, etc. etc. A veure si al final hauran de venir els americans a bombardejar el Palacio de la Zarzuela, perque aquest, com els serbis, sembla ser l'unic idioma que entenen.
  ForaEspanyols Desembre 14, 2021 | 15:59
  Ja veurem si la purriassa espanyola que infecta el Sud de l'Albera i aquesta web aniran a penjar comentaris en la seva llengua de merda a la web de la Catalunya del Nord. Potser fins i tot pagaran gent del Front Nacional (rabiosament anti-catalans) per penjar-hi comentaris en francès tot amanit d'insults com fan els Espanyols, el Cul Brut d'Europa.

Nou comentari