Això és Espanya

"Aquesta és la justícia espanyola, la que ha empresonat alguns de vosaltres i la que vosaltres ara voleu utilitzar per empresonar activistes independentistes"

Quim Torra, fent-se el passerell, l’altre dia es mostrava sorprès que l’Estat volgués controlar les decisions del Govern sobre les mesures contra el virus. “Però això què és?”, es preguntava a Twitter, com si acabés d’aterrar i la cosa no anés amb ell.

Això és Espanya, aprofitat. Aquest és l’estat que ens reprimeix per assimilar-nos i amb el qual els partits del Govern català us dediqueu a pactar. És l’estat que va aplicar el 155 i l’estat amb qui governeu en alguns municipis i a la Diputació de Barcelona. Aquesta és la justícia espanyola, la que ha empresonat alguns de vosaltres i la que vosaltres ara voleu utilitzar per empresonar activistes independentistes. Aquesta és la policia que ens va pegar el Primer d’Octubre i amb la qual vau col·laborar per pegar-nos l’octubre passat. Això és el govern espanyol, el que us ignora, el que us menysprea, el que us mana, el que us espia, el que rescata a Florentino allargant les concessions d’unes autopistes que els catalans ja hem pagat mil cops. És el govern de Sánchez, el mateix que vosaltres vau facilitar i amb qui manteniu taules de diàleg.

Això és Espanya, el nostre objectiu és alliberar-nos-en i aquests polítics demostren cada dia que no estan capacitats per fer-ho. A Esquerra estan molt més preocupats per fer la república espanyola que la catalana i des de JxCat ens volen fer creure que a la pròxima legislatura faran tot el que no estan fent en aquesta. A les eleccions, no tingueu dubte que aquests dos blocs polítics estaran formats per les mateixes persones i per tant no tindran res més a oferir-nos que el que ens han ofert fins ara. És a dir, submissió i derrota. Si les coses es fan igual, és evident que els resultats acabaran sent els mateixos. Si volem que les coses siguin diferents, els catalans hem de votar diferent.

Nou comentari