Quim Torra, fent-se el passerell, l’altre dia es mostrava sorprès que l’Estat volgués controlar les decisions del Govern sobre les mesures contra el virus. “Però això què és?”, es preguntava a Twitter, com si acabés d’aterrar i la cosa no anés amb ell.

Això és Espanya, aprofitat. Aquest és l’estat que ens reprimeix per assimilar-nos i amb el qual els partits del Govern català us dediqueu a pactar. És l’estat que va aplicar el 155 i l’estat amb qui governeu en alguns municipis i a la Diputació de Barcelona. Aquesta és la justícia espanyola, la que ha empresonat alguns de vosaltres i la que vosaltres ara voleu utilitzar per empresonar activistes independentistes. Aquesta és la policia que ens va pegar el Primer d’Octubre i amb la qual vau col·laborar per pegar-nos l’octubre passat. Això és el govern espanyol, el que us ignora, el que us menysprea, el que us mana, el que us espia, el que rescata a Florentino allargant les concessions d’unes autopistes que els catalans ja hem pagat mil cops. És el govern de Sánchez, el mateix que vosaltres vau facilitar i amb qui manteniu taules de diàleg.

Això és Espanya, el nostre objectiu és alliberar-nos-en i aquests polítics demostren cada dia que no estan capacitats per fer-ho. A Esquerra estan molt més preocupats per fer la república espanyola que la catalana i des de JxCat ens volen fer creure que a la pròxima legislatura faran tot el que no estan fent en aquesta. A les eleccions, no tingueu dubte que aquests dos blocs polítics estaran formats per les mateixes persones i per tant no tindran res més a oferir-nos que el que ens han ofert fins ara. És a dir, submissió i derrota. Si les coses es fan igual, és evident que els resultats acabaran sent els mateixos. Si volem que les coses siguin diferents, els catalans hem de votar diferent.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa