AstraZeneca anuncia que lliurarà menys dosis de vacuna a la Unió Europea

Només n'entregarà 100 milions, un terç de les compromeses

La companyia farmacèutica AstraZeneca ha reconegut aquest divendres que només podrà lliurar als països de la Unió Europea 100 milions de dosis de la seva vacuna contra la Covid-19 durant el primer semestre del l’any, un terç de totes les que havia acordat amb la Comissió Europea, a causa de les restriccions a l’exportació que tenen tercers països.

“AstraZeneca lamenta anunciar una disminució de la distribució planejada de vacunes contra la COVID-19 a la Unió Europea tot i haver treballat sense descans per accelerar el subministrament”, ha apuntat el laboratori en un comunicat. En concret, la companyia ha assegurat que només serà capaç de repartir als Estats membres 30 milions de dosis abans que acabi març i uns 70 milions de dosis durant el segon trimestre. En total, 100 milions de dosis que representen un terç de les 300 milions d’unitats que la UE havia adquirit a AstraZeneca.

Comentaris

    Jac jou 13/03/2021 5:55 pm
    La mierda que venen se'ls I està girant.
    No ens ho diuen tot 13/03/2021 1:48 pm
    Cada dia que passa algun laboratori anuncia rebaixes en el subministrament. Si lo més difícil era arrencar la producció, com és que ara van de més a menys??? S'estan venent al millor postor potser??

Nou comentari