El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Almenys dos morts i cinc ferits en un apunyalament múltiple a Alemanya
  • CA

Tragèdia en un tren d’Alemanya. Almenys dues persones han mort i cinc han resultat ferides en un apunyalament múltiple que ha tingut lloc aquest dimecres a l’interior d’un comboi que es dirigia al nord del país, segons informen fonts policials i recull Europa Press. El tren viatjava de la ciutat de Kiel a la d’Hamburg i el sospitós hauria començat a atacar els passatgers poc abans d’arribar a l’estació de Brokstedt. Les forces de seguretat han detingut el presumpte agressor quan el tren ha arribat en aquesta parada.

Imatge d'arxiu de diverses locomotores estacionades a Maschen, a Alemanya | Europa Press
La policia alemanya ha detingut el sospitós de l’atac quan el tren ha arribat a l’estació de Brokstedt | Europa Press

Es desconeixen els motius de l’atac

Les autoritats han tancat l’accés a les instal·lacions. A hores d’ara, es desconeix el motiu pel qual el sospitós hauria atacat els viatgers del tren. Tampoc ha transcendit més informació de la identitat ni de les circumstàncies del detingut.

10 morts en un tiroteig als EUA

Fa menys d’una setmana, un nou tiroteig sacsejava els Estats Units d’Amèrica (EUA). Deu persones van morir i deu més van resultar ferides en un atac posterior a les celebracions de l’Any Nou xinès en una sala de ball de Monterey Park, a l’est de Los Àngeles. La policia va localitzar el presumpte autor de la matança, un home d’origen asiàtic de 72 anys, mort a l’interior d’una furgoneta blanca que tenia almenys dos impactes de bala a la finestra del conductor. Fonts de la policia van detallar que l’home s’hauria suïcidat després del tiroteig.

Tiroteig amb motivacions racistes a París

A finals d’any, tres persones van morir i quatre més van resultar ferides en un tiroteig a París. El sospitós dels trets, que va ser identificat per la policia com un home de 69 anys, ja va ser detingut i la fiscalia parisenca va emetre un comunicat en què confirmava que l’atac havia tingut motivacions racistes. Fonts de la investigació apunten que l’home hauria obert foc a prop d’un centre de la comunitat kurda de París, al carrer Enghien.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa