El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Catalunya emblanquinada: la nevada en imatges
  • CA

El temporal Filomena ha afectat de ple Catalunya al llarg d’aquest cap de setmana, duent el vent i el fred a tot el país i la neu a una gran part. Les imatges d’una Catalunya emblanquinada han omplert tant els informatius i els diaris com les xarxes socials, una visió poc habitual i que, de fet, només es pot viure una vegada cada uns quants anys, especialment amb les quantitats i els gruixos que s’han vist a molts llocs del país on no són gaire corrents.

La nevada a Castellar de n’Hug | Meritxell Margarit

A mesura que es despertaven aquest dissabte, molts punts del país descobrien un paisatge totalment canviat, i des de primera hora del matí que es van anar succeïnt les imatges d’aquesta nova versió d’unes fotografies que, en circumstàncies normals, formen part del dia a dia.

El fred i la neu, però, no han dut només imatges bucòliques i diversió per a grans i menuts sinó que també s’haurà d’avaluar quins danys ha causat a les collites, com recordaven alguns tot just començar l’onada de fred.

D’altres en canvi, tot i formar part del mateix sector productiu, han valorat positivament les glaçades, la boira i la neu, que ajudaran a que els cirerers, per exemple, es desenvolupin millor i donin un producte de més bona qualitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa