El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Un brot de Covid, el motiu de la marxa de Verónica Forqué de ‘Masterchef’
  • CA

Verónica Forqué va abandonar Masterchef amb un missatge clar, no es trobava bé i no es veia amb forces de continuar en el concurs. El programa va destacar llavors que l’actriu travessava un mal moment i que estava deprimida, una justificació que ara se sap que amagava un altre motiu. La primera en deixar-ho caure va ser una amiga de la desapareguda intèrpret, que acusava la cadena d’ocultar que Verónica es va contagiar de coronavirus enmig del concurs i que aquesta va ser la causa real de la seva marxa. No voldrien haver-ho dit perquè no s’estengués el pànic, encara que això no té molt de sentit tenint en compte que es tractava de programes gravats.

Ara és el seu company de concurs Juanma Castaño qui ha confirmat que tot això és cert: “Jo l’única cosa que puc dir és que el testimoni de Verónica de “no puc més i estic cansada” era cert. Ara bé, també és cert que va marxar del programa perquè tenia coronavirus. Per primera vegada tinc l’autoritat moral per parlar en primera persona del que va passar perquè jo era allà… Verónica Forqué va contagiar-se de Covid i me la va traspassar a mi, que també vaig donar positiu. La gravació del programa va haver d’aturar-se durant quinze dies. Ella estava tan cansada perquè acabàvem d’estar amb coronavirus durant tres setmanes”. Ells dos no van ser els únics, ja que el locutor de ràdio ha confessat que Miki Nadal també el va patir. Un petit brot que va tenir conseqüències en el programa, encara que TVE hagi optat per amagar-ho i no explicar-ho. Ara hauran de donar explicacions, això queda clar.

Juanma Castaño i Verónica Forqué a Masterchef / TVE

Verónica Forqué va treure’s la vida el passat 13 de desembre, però encara és en boca de tots. A Sálvame han parlat amb la seva filla María, que ha volgut enviar un agraïment a totes les persones que li estan enviant el seu suport en un moment tan dolorós: “Estic bé. Gràcies pel suport i per tot l’amor, us el torno. La meva mare em va ensenyar que la mort no existeix en realitat, que simplement és una fase més de la vida. Sé que ella cuida de mi i de tots aquells que l’estimem. Segueix estant-hi, però d’una altra manera”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa