El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Una amiga de Verónica Forqué explica per què va deixar ‘Masterchef’
  • CA

La mort de Verónica Forqué va situar Masterchef al centre de la diana de les crítiques, ja que molts teleespectadors consideren que no van fer res per ajudar l’actriu en un moment molt complicat. Arran del seu suïcidi, de fet, molts han recuperat el moment del seu abandonament en el programa. En aquell moment, ella va deixar clar que necessitava deixar de concursar perquè estava molt cansada i no tenia prou forces per suportar la pressió. Les seves paraules van preocupar, encara que ningú no s’hauria imaginat que serien una premonició del que faria pocs mesos després.

Doncs bé, ara és una amiga de l’actriu qui dona més detalls sobre les raons que s’amagaven darrere de l’abandonament de Verónica Forqué. Beatriz de la Gándara, productora de cinema i íntima amiga seva, assegura a El País quins van ser els motius reals d’aquesta decisió sobtada: “Ella no va deixar el programa per depressió ni per tristesa”, deixa caure. Llavors què li passava a l’intèrpret? “Vam berenar juntes només tres dies abans que se suïcidés. He tingut moments molt íntims amb ella en els que ens explicàvem moles coses… Mai no em va ocultar les seves depressions i els seus problemes, ho explicava obertament. Ella mai no em va parlar de suïcidi, per això”.

“Quan va acabar de gravar Masterchef em va dir que havia deixat el programa perquè s’havia contagiat de coronavirus. Em va dir que estava molt agraïda a la Covid per permetre-la marxar del programa, però això no van voler explicar-ho”. Ara queda pendent saber si va ser el programa qui va ocultar aquest contagi o si va ser ella qui no va voler comentar-ho públicament. Sigui com sigui, això suposa un nou misteri al voltant de la seva marxa del programa de TVE.

I l’amiga afegeix més anècdotes: “Ella em va assegurar que s’ho havia passat molt bé gravant el concurs, però que a vegades es posava molt nerviosa i que no es reconeixia en les reaccions que havia tingut. Després de l’estiu vaig tornar a veure-la molt trista. Aquella era la seva tercera depressió, de la que estava tractada i medicada. Ella va entrar a Masterchef perquè volia estar ocupada, però crec que no va ser el millor moment per fer-ho i que el programa la va utilitzar per crear conflicte. La van deixar en pilotes davant dels taurons de Twitter”.

Verónica Forqué s'acomiada de 'Masterchef' - TVE
Verónica Forqué s’acomiada de Masterchef / TVE

Dimecres 8 de desembre li va enviar un missatge per berenar juntes i van quedar dos dies després a casa seva: “Vam gaudir d’una tarda meravellosa. Va haver-hi moments de riure molt i també em va parlar de la depressió que patia. Ella no va menjar molt, però va estar tranquil·la i relaxada. Va venir a recollir-la la filla i el meu últim record d’ella és entrant a l’ascensor mentre em deia adéu. Em costa molt entendre el que ha passat… Verónica era una persona molt sensible, massa bona, senzilla i honesta. Era una dona molt espiritual i gens sectària”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa