Desnonen la casa de Toño Sanchís, plena de brossa com a venjança

Ha arribat el dia. La policia ha fet efectiva el desnonament de la casa en la qual vivia Toño Sanchís, una propietat que va guanyar-li Belén Esteban després d’una llarga batalla judicial. El seu exrepresentant li devia 600.000 €, un deute que el va forçar a portar a subhasta el seu xalet. La guanyadora? Precisament Esteban, que es va venjar en quedar-se la seva casa.

Belén Esteban i Toño Sanchís  Europa Press

Belén Esteban i Toño Sanchís / Europa Press

Aquest 5 de març era l’últim dia legal per portar a lloc el desnonament, una data límit que Toño ha aprofitat, ja que ha sortit de casa aquest mateix matí.

No ha volgut concedir cap declaració, com tampoc no estar a dins de casa quan ha arribat la policia per procedir al desnonament. Un procés senzill i ràpid que acabava amb el canvi de pany.

Desnonen la casa de Toño Sanchís   Europa Press

Desnonen la casa de Toño Sanchís / Europa Press

El problema? Que Toño havia deixat la casa plena de brossa i amb una pintada a la porta: una copa dibuixada amb el lema ‘guanyarem’.

Toño Sanchís deixa una pintada a la casa de Belén Esteban   Europa Press

 Europa Press

Els fotògrafs desplaçats fins allà han pogut veure el jardí ple d’excrements de gos, el garatge ple de llaunes de refrescos i burilles a terra… Fins i tot ha arrancat de males maneres els llums, ja que es podien veure els cables. Un missatge de comiat que evidencia que la mala relació entre ambdós segueix més latent que mai.

Nou comentari