El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Terelu Campos, encara molt enfonsada per la mort de Mila Ximénez
  • CA

Terelu Campos no aconsegueix superar la mort de Mila Ximénez. Ha estat ella mateixa qui ho ha confessat en un post en el seu blog de la revista ‘Lecturas’. “Destaco les converses amb el meu amic Ignacio amb el qual debato i discuteixo perquè és una persona molt intel·ligent. La seva dona Concha és com una germana per a mi. És una companya de vida”, començat escrivint la filla de María Teresa Campos.

I continua: “He pogut estar amb el meu amic Francisco al qual li diem “Cani”, amb Vela, Carlos i la seva parella Ana, Gloria, Esperanza, Belén, Mario, Pablo, Mari Carmen i Ana Cristina. Veure’ls em produeix una gran felicitat perquè amb ells parlo de tot i no he pogut evitar explicar-los el que he patit per la pèrdua de Mila”, reconeix Terelu. “En veure el meu patiment en les meves paraules i el meu rostre em van notar que segueixo molt trist per la seva pèrdua“, assegura.

A més, Terelu afirma que “no m’ho trec del cap i no puc evitar que se’m continuï trencant la veu en veure que ja no hi és. Recordo que fa uns anys, Mila estava a Marbella però vam sopar juntes una nit en El Caleño de Màlaga. Tinc una foto d’aquest dia mirant al mar les dues juntes i gaudint de la vida”, conclou la filla de María Teresa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa