El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Expulsió clara a ‘Masterchef’ després d’un dels pitjors plats del concurs
  • CA

Masterchef ja té el segon expulsat d’aquesta temporada, un concursant que no han dubtat en cap moment que havia estat el pitjor i que no es mereixia continuar formant part de l’equip de participants. Parlem d’Eduardo Rosa, que ha estat seleccionat per abandonar el reality sense que calgués que els membres del jurat fessin cap deliberació. El noi no ha estat gens encertat en cap moment, ni tan sols en la primera prova quan els nervis l’han traït i no ha pogut acabar cap de les sis elaboracions que ha intentat fer durant el temps que els havien donat per cuinar.

“El que m’ha passat és que he intentat fer un arròs amb peix i se m’ha acabat cremant. Després he fet unes postres de xocolata que també se m’han cremat… M’he posat nerviós i a l’últim moment us volia presentar alguna cosa sí o sí, així que he acabat fent una crema amb el porro bullit i el caldo de peix amb pebre negre”, deia. Una justificació que no convencia el jurat. Jordi Cruz, de fet, ha estat cruel: “T’has carregat el peix, hi ha brutícia i caos per totes bandes… Tot això és un maltractament a allò que ens agrada, a la higiene i al producte”.

Eduardo continuava visiblement nerviós: “M’anava a donar un infart i pensava que m’explotaria el cap. No sabia ni tan sols com em deia…”, assegurava l’actor. No obstant això, els membres del jurat continuaven criticant-lo: “Eduardo, aquest és un dels plats més dolents que s’han fet en aquests 10 anys de Masterchef i no exagero. Està tot cru i el caldo en realitat és aigua amb un lleuger gust de porro”. El noi no tenia res a dir i ha acceptat la valoració amb el cap cot.

La prova per equips, també un autèntic desastre

En la prova per equips, Nico Abad ha acabat sent protagonista després d’un cuinat desastrós en què Rakel es veia clarament desbordada: “Crec que no sabia què fer davant de la nostra incapacitat. Necessitàvem més ordres i crec que ens ha faltat que estigués més amb nosaltres, que ens digués més clarament què havíem de fer. No sé si Rakel era conscient que nosaltres no som gaire bons a la cuina…”.

Pepe Rodríguez li ha donat la raó al periodista esportiu: “La meva impressió és que el nervi de Rakel contrastava amb l’aparent tranquil·litat i falta de ritme que teníeu vosaltres. Les ordres per fer un carpaccio estaven donades…”.

María Zurita se sincera sobre els problemes que va tenir en el part del seu fill

I d’aquí, al moment de les confessions personals. A cada programa acaba havent-hi algun concursant que se sincera sobre algun aspecte de la seva vida. La setmana passada va ser Ruth Lorenzo qui va treure a la llum que havia patit anorèxia i bulímia quan era una nena, mentre que ara qui més ha parlat ha estat María Zurita.

María Zurita parla dels problemes de salut del fill - TVE
María Zurita parla dels problemes de salut del fill | TVE

La cosina de Felip VI estava cuinant amb Lorena Castell a la prova d’exteriors quan va acabar parlant dels moments tan durs que va passar en decidir que volia ser mare soltera i tots els problemes que va experimentar durant el part. El seu fill Carlos acaba de fer 4 anys, un nen inquiet que gairebé mor el dia del seu naixement: “Jo vaig tenir un despreniment de placenta quan només estava de set mesos i mig i ell gairebé mor… Aquest nen és la prova que la vida és un miracle. Només et diré que jo no tenia cap dolor, simplement em vaig llevar a mitjanit i vaig veure que estava plena de sang. El meu fill va patir dues aturades cardiorespiratòries, però afortunadament el van poder salvar”, una història que mai no havia explicat públicament.

A Catalunya Masterchef no ha tingut res a fer contra el gran Foraster de TV3, que ha apallissat en audiència amb un increïble 27% que deixa en ridícul el 9,2% de TVE.

Més notícies
Ruth Lorenzo emociona en el primer programa de 'Masterchef' - TVE
‘Masterchef’ s’estrena amb confessió de Ruth Lorenzo: “Vaig tenir anorèxia”
Notícia: ‘Masterchef’ s’estrena amb confessió de Ruth Lorenzo: “Vaig tenir anorèxia”
Comparteix
La cantant ha reconegut que la seva relació amb el menjar no ha estat gens bona fins als 30 anys
Gerard Piqué també hauria estat infidel a Shakira amb Bar Refaeli - Europa Press
Revelen la identitat d’una altra amant de Gerard Piqué, una model famosa
Notícia: Revelen la identitat d’una altra amant de Gerard Piqué, una model famosa
Comparteix
Sempre s'havia dit que el futbolista hauria mantingut una aventura amb Bar Refaeli, el que ara confirma un fotògraf
Apareix una altra amant de Joan Carles - Europa Press
Surt a la llum la identitat d’una altra amant de Joan Carles de Borbó
Notícia: Surt a la llum la identitat d’una altra amant de Joan Carles de Borbó
Comparteix
El documental d’HBO sobre l’emèrit espanyol ha aconseguit el testimoni d’una dona coneguda que també va tenir una aventura amb ell
Ana Obregón i el germà, en el tanatori del pare - Europa Press
Ana Obregón preocupa família i amics després d’una altra pèrdua
Notícia: Ana Obregón preocupa família i amics després d’una altra pèrdua
Comparteix
El pare de l'actriu ha mort aquest cap de setmana, el que fa que s'hagi quedat òrfena de pares i fill en només dos anys

Comparteix

Icona de pantalla completa