El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ana Obregón preocupa família i amics després d’una altra pèrdua
  • CA

Ana Obregón ha perdut el pare aquest cap de setmana, una mort que se suma a la del fill i la mare en només dos anys. L’actriu travessa el seu pitjor moment i així ho ha confessat en diverses cartes que preocupen els seguidors i també la família, que no sap com aixecarà el cap després d’aquest nou cop. En el tanatori, els fotògrafs la van captar plorant desconsoladament i molt decaiguda. Ella mateixa va reconèixer que ha perdut les tres persones més importants de la seva vida en poc temps i que li costarà molt poder continuar vivint després d’això.

Un amic proper a Ana Obregón reconeix que està molt preocupat per ella, ja que s’estava recolzant moltíssim en ell i la seva companyia des de la mort d’Álex Lequio: “Estem preocupats. Álex, la mare, ara el pare… Ana està patint un cop rere un altre en els últims dos anys i no sabem com l’afectarà ara la mort del pare. És clar que sabia que això era qüestió de temps, però el pare era el seu únic incentiu que li quedava en el dia a dia. Temem com respondrà en aquest nou pal perquè ella és molt forta, però són moltes morts en poc temps i sobretot són morts de les persones més estimades que pots tenir. No la deixarem sola”, assegura davant la revista Semana.

Ara mateix, l’actriu estaria centrada en omplir la seva agenda d’activitats per intentar evitar tornar a enfonsar-se profundament. Necessita la ment ocupada i per això els amics diuen que estaran al seu costat quan se senti preparada: “Som diversos els amics que hem dit que estarem al seu costat per animar-la i per proposar-li plans. El seu pare la tenia ocupada i ara s’ha quedat sense ell… Sabem que notarà molt la seva absència i que ara es farà encara més profund el buit que té a dins des que va morir el fill”.

La família d'Ana Obregón, preocupats per ella - Europa Press
La família d’Ana Obregón, preocupats per ella | Europa Press

Ana Obregón va acomiadar-se del pare en una carta molt dolorosa

Ana Obregón va anunciar la mort del pare en un post d’Instagram en què va deixar clar com d’afectada estava. Deia que la seva mort va ser “com un crit que va travessar el cel” perquè es retrobés amb la dona i el seu net: “He col·leccionat milions de moments únics amb tu que guardo tatuats en el meu cor i que ara faré servir per poder seguir respirant perquè en dos anys m’heu deixat òrfena de pares i de fill. Ara les tres persones que més estimo en la meva vida no sou aquí amb mi i et juro, pare, que no sé com ho faré. Si us plau cuida molt del meu fill fins que jo arribi. Eternament junts”, continuava en un escrit colpidor.

Més notícies
Poc després les càmeres la captaven en el tanatori, acompanyada dels germans en l’últim comiat al pare. L’han vist molt afectada mentre plorava desconsoladament en un dia molt dolorós que l’ha hagut de fer reviure les dures pèrdues que ha viscut recentment. Abans d’entrar al cotxe ha volgut agrair el suport a la premsa que estava congregada a la porta. Ha estat el seu germà qui ha pogut parlar una mica més: “Hem pogut estar al costat del pare en tot moment. Farem una missa però serà demà i a la intimitat. Ana està regular perquè se li acumula tot”, ha lamentat. Un moment molt dolorós en què Ana haurà de tornar a demostrar que és una dona forta.
Mor el pare d’Ana Obregón: “Òrfena de pares i fill en només dos anys”
Notícia: Mor el pare d’Ana Obregón: “Òrfena de pares i fill en només dos anys”
Comparteix
El pare de l’actriu ha mort només un any després que la mare i Álex Lequio, tres pèrdues molt doloroses i en poc temps
Gerard Piqué també hauria estat infidel a Shakira amb Bar Refaeli - Europa Press
Revelen la identitat d’una altra amant de Gerard Piqué, una model famosa
Notícia: Revelen la identitat d’una altra amant de Gerard Piqué, una model famosa
Comparteix
Sempre s'havia dit que el futbolista hauria mantingut una aventura amb Bar Refaeli, el que ara confirma un fotògraf
Apareix una altra amant de Joan Carles - Europa Press
Surt a la llum la identitat d’una altra amant de Joan Carles de Borbó
Notícia: Surt a la llum la identitat d’una altra amant de Joan Carles de Borbó
Comparteix
El documental d’HBO sobre l’emèrit espanyol ha aconseguit el testimoni d’una dona coneguda que també va tenir una aventura amb ell
María Teresa Campos, deprimida en veure que no tornarà a treballar - Europa Press
María Teresa Campos, sola i oblidada: “Tot això m’està fent mal”
Notícia: María Teresa Campos, sola i oblidada: “Tot això m’està fent mal”
Comparteix
La presentadora s'hauria adonat que no tornarà a televisió, el que no ajuda a millorar la seva actitud

Comparteix

Icona de pantalla completa