El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Emma García acomiada l’últim ‘Viva la vida’ entre llàgrimes
  • CA

Emma García ha acomiadat l’últim Viva la vida, un programa especial que no tornarà a la graella la pròxima temporada. Telecinco va anunciar el mes passat que havia decidit cancel·lar-lo per intentar trobar algun substitut que enganxi més els teleespectadors. El magazín de les tardes dels caps de setmana va començar el 2017 amb Toñi Moreno al capdavant, que va estar-hi només un any fins que van col·locar-hi a l’Emma.

La presentadora basca ha acaparat totes les mirades en aquesta darrera emissió, la que ha aprofitat per agrair la confiança a l’audiència en un discurs final molt emotiu en el que no ha pogut evitar posar-se a plorar: “Quan us miro, companys, m’emociono molt… moltíssim, de fet. Tanquem una etapa que per a mi ha durat quatre anys, una etapa meravellosa. Vaig assumir aquest repte amb il·lusió, humilitat i moltes ganes d’aprendre. Em vaig proposar aportar i mostrar la meva versió més vulnerable i menys controladora. No era fàcil i ho ha estat gràcies a vosaltres, al meu equip, perquè m’he sentit molt protegida”, ha engegat amb llàgrimes als ulls.

Emma García ha dedicat unes paraules molt maques als col·laboradors del programa, els qui l’han acompanyat en les tertúlies de tots aquests anys: “És molt important sentir-vos per poder donar la cara i jo ho he pogut fer bé gràcies a totes les vostres mirades còmplices. Heu estat amb mi en els moments més difícils de la meva vida i me n’emporto un gran record. He après molt de vosaltres i estic contenta perquè sé que ens tornarem a trobar en aquesta roda televisiva. Som uns afortunats i us estimo molt. I als qui també hem de donar les gràcies és als teleespectadors que ens han permès entrar a les seves cases i arribar fins aquí. Gràcies i fins sempre”.

Viva la vida ja té substitut a la graella

Telecinco retira de la graella el magazín, ja que no ha renovat el seu contracte. A partir del pròxim cap de setmana serà Ya es verano el seu substitut. Amb Frank Blanco al capdavant, l’espai està fet per la productora d’El Programa de Ana Rosa. Parlaran de l’actualitat informativa, amb una part més d’entreteniment que també dedicaran a la premsa del cor.

Més notícies
Emma García es queda sense feina per la cancel·lació de 'Viva la vida' - Telecinco
Telecinco cancel·la ‘Viva la vida’: Emma García, a l’atur
Notícia: Telecinco cancel·la ‘Viva la vida’: Emma García, a l’atur
Comparteix
La cadena hauria decidit eliminar de la graella un dels seus vaixells insígnia, el que deixa sense feina la presentadora
Kiko Matamoros demana matrimoni a Marta López - Telecinco
Kiko Matamoros demana matrimoni a Marta López en directe
Notícia: Kiko Matamoros demana matrimoni a Marta López en directe
Comparteix
Així ha estat el discurs del col·laborador de 'Sálvame', que ha vist com reaccionava Makoke poques hores després
Jorge Javier no presentarà el nou 'reality' de Telecinco
Jorge Javier, fora del ‘prime time’ de Telecinco per sorpresa
Notícia: Jorge Javier, fora del ‘prime time’ de Telecinco per sorpresa
Comparteix
La cadena ha decidit que no presentarà el 'reality' nou que estrenen la pròxima tardor
Lídia Heredia s'acomiada dels Matins - TV3
Lídia Heredia s’acomiada d”Els Matins’ de TV3 visiblement emocionada
Vídeo: Lídia Heredia s’acomiada d”Els Matins’ de TV3 visiblement emocionada
Comparteix
La presentadora ha agraït la confiança de l'audiència abans de traslladar-se a Washington

Comparteix

Icona de pantalla completa