El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Preocupació per Tamara Gorro: “No dormo i he perdut molt de pes”
  • CA

Tamara Gorro mai no s’hauria imaginat que acabaria separant-se del seu marit, el futbolista Ezequiel Garay. Formaven una de les parelles de famosos més estables i estimades, el que fa que els seguidors encara no es creguin que no tornaran a estar junts. La notícia arriba en un moment molt dolent per a la influencer, que està en tractament psiquiàtric des de fa uns mesos per culpa d’una forta depressió. La separació del marit l’ha afectat molt i és per això que la doctora li hauria reajustat la medicació, tal com reconeix ella mateixa en un vídeo.

Sempre transparent amb els seguidors, Tamara ha compartit unes imatges en les que se sincera sobre el moment que està vivint: “Espero que entengueu que estigui menys activa aquests dies, estic en unes hores molt baixetes. Sembla que quan entres en un moment dolent, totes les males notícies s’ajunten. Des que ha passat això de la separació, la psiquiatra m’ha reajustat la medicació sobretot per dormir perquè no estava descansant. M’hi estic ajustant, però em tenen una mica feta pols. Cada vegada estic millor i no vull que us preocupeu. A més a més, m’he marcat l’objectiu de començar a millor a partir de dimarts vinent, que serà el meu aniversari. Ens hem de permetre estar malament, però també hem de posar un límit i dir fins aquí”.

Tamara Gorro explica com es troba / Instagram

La situació està sent difícil per a ella, el que té conseqüències també en el seu estat anímic. Pràcticament no dorm i tampoc no menja gaire: “M’he aprimat 7 kg, que és moltíssim per a una persona tan prima com jo… Us podeu imaginar. He aprofitat aquest descans per menjar. He d’adonar-me que la vida segueix, que hi ha persones que perden familiars i igualment la vida segueix”. Una famosa compromesa en parlar obertament sobre els problemes de salut mental que pateix, un gest que molts esperen que també facin companys de professió.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa