El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Tamara Gorro i Ezequiel Garay se separen després de 12 anys junts
  • CA

Tamara Gorro i Ezequiel Garay han decidit separar-se després de 12 anys junts. La notícia ha suposat una sorpresa majúscula, tenint en compte que sempre s’havien mostrat com una de les parelles més consolidades i tendres del star-system espanyol. La influencer i el futbolista són pares de dos fills en comú, els que volen que visquin aquest canvi en les seves vides de la manera més natural possible. Molt emocionada, Tamara Gorro reconeix en un vídeo que el matrimoni tenia problemes des de fa temps: “Seguim convivint junts, però no som parella des de fa mesos. De moment no ens volem divorciar perquè tenim l’esperança de recuperar-nos i acabar la vida junts com sempre hem volgut. Va arribar un moment en el que ens vam estancar com a parella i vam decidir separar-nos una temporada, descansar abans que tot empitjori perquè encara hi ha amor. I parlo des del dolor perquè, evidentment, encara ens estimem”.

I per què ho explica ara? “Hem de prendre un seguit de decisions perquè ens separarem. Haurem d’estar en cases diferents i no vull que hi hagi rumors. Simplement som una parella normal que està passant per un mal moment i que ha pres la decisió més encertada, agafar una mica d’aire per intentar caminar junts una altra vegada. No ha passat res entre nosaltres, vull que quedi clar. Sempre primarà el benestar dels nostres fills. I em fa mal pensar que pugui ser una separació per a tota la vida. Tenim 35 anys i tenim tota la vida per endavant, però ell sempre em tindrà al seu costat encara que aquesta separació sigui indefinida. Jo seguiré la meva vida perquè he de treballar i he de somriure”.

Tamara Gorro confessa que se separa d’Ezequiel Garay després de dotze anys junts / Instagram

Molt afectada, Tamara Gorro reconeix que mai no s’hauria imaginat haver de donar aquesta notícia: “Crec en l’amor perquè l’experimento des de fa 12 anys. Mai no hauria pensat que Ezequiel i jo faríem un pas així quan hi ha amor entre nosaltres”. Aquestes últimes setmanes s’havia parlat molt d’ella en reconèixer que no travessava un bon moment i que necessitava acudir a una psiquiatra. Ara assegura que la ruptura amb el marit va empènyer-la a fer aquest pas, encara que no hauria estat l’únic motiu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa