El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Tamara Gorro denuncia els problemes de les adopcions: “Ens van demanar 70.000 €”
  • CA

Tamara Gorro sempre s’ha caracteritzat per ser una de les presentadores i influencers més sinceres. Des del seu pas per MYHYV que va guanyar una popularitat que ara viu a la xarxa, des que deixés la feina a televisió de banda per centrar-se en Instagram. Casada amb el futbolista Ezequiel Garay, des que és mare que reclama que es parli de la maternitat real. Els metges van dir-los que els costaria tenir fills, per la qual cosa van optar per la gestació subrogada per tenir la seva primera filla. Més endavant van voler ampliar la família, per la qual cosa van intentar iniciar el procés d’adopció. Avui dona detalls dels problemes que van tenir llavors en una entrevista a Diez Minutos.

“Fa tres anys vam preparar-ho tot per anar a Uganda a recollir un nen, a qui ja coneixíem per fotos. Primer ens van canviar la data, després ens van sotmetre a tests psicològics i després havíem d’escollir el sexe. A mi m’era indiferent, això, jo només volia que fos un nen necessitat d’amor. Ens van enviar la foto de Dylan i ho vam explicar a la nostra família”, relata. Tot anava bé fins que l’advocat els va trucar i els va dir que haurien de pagar entre 60.000 i 70.000 €: “En aquell moment Eze i jo ens vam mirar i vam decidir que no compraríem un nen“.

Una quantitat desorbitada que no entén, tenint en compte que estàs regalant una vida millor i un futur a aquell nen. Allò els va fer enrere en el tema de l’adopció, però segueix convençuda que s’ha d’intentar regular per ajudar les famílies a donar una segona oportunitat a nens que se la mereixen.

Tamara acaba d’inaugurar una nova oficina per a la seva empresa, una dona emprenedora que denuncia que encara hi hagi gent que l’acusi d’haver-se aprofitat del marit: “Et cases amb un futbolista i hi ha molta gent que diu que l’estimes pels seus diners i que no vols treballar. Doncs jo no sóc així, no puc estar parada. Tancaria la gent que fa servir la paraula braguetazo. Jo he arribat a treballar gratis per demostrar que podia fer-ho”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa