El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La cantant Tamara: “Hem estat 18 mesos sense ingressos”
  • CA

La cantant Tamara ha estat notícia aquestes últimes setmanes des que anunciés que ha patit uns problemes econòmics molt greus. L’artista revelava en directe a Masterchef que la pandèmia els ha fet molt de mal, ja que ella ha hagut de cancel·lar tots els concerts mentre que el marit ha hagut de tancar dues de les empreses. Aquest dimecres ha acudit a Sálvame i ha donat més detalls al respecte. Desesperada per tornar a tenir diners, es mostra preocupada per no poder mantenir els quatre fills que tenen en comú: “No puc explicar-ho tot, però venim d’un any molt complicat. Hem estat 18 mesos sense ingressos i amb quatre fills. El meu marit i jo ho hem passat molt malament econòmicament. Abans em feia la manicura i pedicura cada 15 dies, sopàvem fora, viatjàvem, comprava roba… I ara tot això ha quedat enrere perquè he de donar menjar als meus fills i els he de pagar l’educació”.

Afortunadament, sembla que aquesta situació no ha afectat gaire a la parella: “Hi ha hagut dies que t’enfonses en els que no hem dormit a les nits perquè estàvem preocupats i no sabíem què passaria. Al final ens hem vist obligats a demanar ajuda a amics i a familiars. Gràcies als estalvis ens hem pogut sortir. Jo he estat per a tothom en els bons moments perquè, lògicament, no tenen els estalvis ni ingressos que tenim el meu marit i jo. Vull deixar clar, però, que no estic arruïnada. Em fa mal perquè hi ha persones que ho estan passant moltíssim pitjor. Quan pugui ajudar, tornaré a ajudar. Ara estic molt més tranquil·la”.

Tamara se sincera a 'Masterchef' - TVE
Tamara se sincera a Masterchef / TVE

En l’entrevista també ha parlat de l’autisme d’un dels seus fills: “L’Hèctor té trastorn d’autisme, però no és sever. Dins del trastorn hi ha diferents graus, però li van diagnosticar amb dos anys i mig. Ha d’anar cada setmana a teràpia i necessiten rutines, menjar, tocar… I amb la pandèmia es va aturar tot”. La cantant torna a sincerar-se amb els seus seguidors en una entrevista que ha agradat molt.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa