El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Tamara parla per primer cop del fill amb autisme: “És complicat”
  • CA

Tamara ha estat una de les cantants andaluses amb més èxits a Sud-amèrica. L’artista, especialitzada en boleros, ha tornat a primera línia mediàtica de les revistes espanyoles gràcies a la seva participació a Masterchef. Va aprofitar l’expulsió per concedir una entrevista molt sincera en la que reconeixia no estar travessant un bon moment: “He viscut un any molt complicat perquè la pandèmia m’ha afectat molt. El meu marit té dos negocis que ha hagut de tancar i jo he hagut de suspendre la gira. Ara bé, seguim havent de mantenir a quatre fills”.

Aquestes declaracions han generat molts rumors i especulacions sobre la seva presumpta ruïna econòmica, el que ella negaria poc després: “Gràcies a Déu mai no m’he vist en una situació desesperada. Tenim els nostres estalvis i els meus fills poden menjar cada dia, però és cert que hem hagut d’adaptar-nos a una vida molt senzilla”. Ara ha anat més enllà i s’ha sincerat com mai no havia fet sobre la seva família. Ha parlat amb la revista ¡Hola!, als qui confessa que el seu fill petit té autisme: “Mai no havia explicat això, però ho faré visible. Al meu fill Héctor li van diagnosticar autisme quan només tenia dos anys i mig. Va a teràpia cada setmana i està creixent d’una manera fenomenal. Ara tinc la intenció de donar suport al col·lectiu i a la investigació, perquè l’autisme és molt complicat”.

Tamara publica un vídeo en el que es veu el marit jugant amb els fills / Instagram

Reconeix que sempre ha estat molt pendent dels nens: “Havia donat a llum un mes abans i ja estava treballant, viatjant… Ara bé, era arribar a casa i banyar-los, donar-los el pit i portant-los al llit. Em considero una mare coratge, lluitadora i treballadora. La millor manera de viure aquesta situació ha estat amb molt d’amor i amb el suport de la meva parella”. Unes declaracions que aprofita per donar visibilitat a una malaltia que conviu en moltes famílies amb nens petits.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Error gran en aquest article a abril 03, 2023 | 18:59
    Error gran en aquest article abril 03, 2023 | 18:59
    ERROR: L'autisme NO ÉS CAP MALALTIA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa