La cantant Tamara plora en directe en reconèixer que està arruïnada

Després d'un any sense poder oferir concerts, l'artista té problemes per mantenir els seus quatre fills

TVE ha estrenat la nova edició de Masterchef Celebrity, la que ha començat amb llàgrimes i una expulsió molt emotiva. La primera concursant que fan fora sempre lamenta no haver pogut gaudir més de l’experiència, el que en aquesta ocasió li ha passat a la cantant Tamara. El seu pas pel concurs ha estat efímer, en no haver superat el repte imposat pel jurat. Molt disgustada, no podia evitar posar-se a plorar desconsoladament en directe.

Els seus companys han intentat animar-la, el que els ha costat aconseguir. Un cop més tranquil·la, l’artista s’ha sincerat i ha confessat què és el que li passa i per què s’ha posat així: “Aquest any ha estat molt complicat per a mi. Els negocis tancats, no he pogut donar concerts i he de mantenir als meus quatre fills. No sóc pretensiosa, sóc una dona senzilla i normal. He de portar el pa a casa meva”.

La cantant Tamara, primera expulsada de Masterchef / TVE

El confinament i les restriccions per la pandèmia han fet molt de mal al sector de la música. Els cantants han manifestat el seu enuig i la seva preocupació, ja que els ha afectat molt estar tant de temps sense poder celebrar concerts. Ara bé, no només és això. Encara ara han de tenir en compte restriccions d’aforament i algunes cancel·lacions, a més a més de ser conscients que potser hauran de gestionar possibles contagis. Tamara també s’ha vist afectada, per la qual cosa havia vist el fitxatge per Masterchef com una oportunitat per poder guanyar repercussió i una mica de diners que no li anirien gens malament tenint en compte la crisi econòmica que travessa. Ella va ser una de les reines dels boleros, un gènere que domina a la perfecció i que va ajudar-la a tocar el cel. Actualment, però, no té tanta sort i tampoc no guanya els diners que feia abans.

Nou comentari