El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Soraya d’OT anuncia que ha cancel·lat la boda: “Així no”
  • CA

Soraya es troba immersa en la promoció de la seva primera línia de roba. L’anunci va sorprendre molt, especialment pel nom que havia escollit per a la marca de dessuadores, Chochete. Molts van deixar clar que consideraven que era molt vulgar i ordinari, el que va derivar en una allau de crítiques cap a la cantant d’OT. Ella, però, es mostra encantada i se centra en les primeres vendes que estan tenint.

N’ha parlat durant una entrevista d’Europa Press, una conversa en la qual reconeix que no la sorprèn que l’hagin criticat: “Em fa pena perquè cada vegada que faig alguna cosa, acaba convertida en polèmica. El nostre públic és aquell a qui li representa aquesta manera de parlar. Per a nosaltres Chochete és andalús. Els avis de la meva filla fan referència a ella amb un chochete ple d’estima. No volem entrar en aquesta polèmica. Ens encanta que la gent en parli, conegui la nostra marca i s’animin a dur-la. És una marca d’atrevits, doncs ja està”.

Feliç en la vida professional, però també a la personal. Es mostra igual d’enamorada que el primer dia del seu promès, el pare de la seva filla: “Tenim els nostres dies millors i pitjors, com totes les parelles, però sí que és veritat que ens complementem bé. Ell és un home molt tranquil i molt més tècnic. Jo sóc un desastre i ell em compagina de meravella. M’entén i quan m’ofusco sap perfectament com tractar-me”. 

Soraya, en una sessió de fotoscd’Europa Press

Ara bé, han hagut de donar una mala notícia: “Hem cancel·lat la boda. Teníem previst casar-nos l’11 de setembre de l’any vinent, però l’hem cancel·lat. Volem esperar al moment perfecte i no fer-ho en aquestes circumstàncies… Així no. Ens agradaria casar-nos sense dificultats, sense horaris ni restriccions. Esperarem. Hem esperat vuit anys, així que en podem esperar un parell més”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa