El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sofía Suescun i Kiko Jiménez anuncien compromís per sorpresa
  • CA

Sofía Suescun i Kiko Jiménez posen a la portada de ‘Lecturas’ per anunciar el seu compromís. La parella sembla que ha superat tots els problemes que han arrossegat en el poc temps que porten junts, només nou mesos, i han decidit casar-se: volen ser pares i casar-se sense testimonis en una platja paradisíaca per un ritu exòtic. 

Kiko Jiménez i Sofía Suescun anuncien el seu compromís a 'Lecturas'

Kiko Jiménez i Sofía Suescun anuncien el seu compromís a ‘Lecturas’

Volen convertir-se en marit i muller, el que ha sorprès molt els seus seguidors: “Estem millor que mai. Som tan feliços que li he proposat que ens casem en una cerimònia per algun ritu especial en algun lloc paradisíac. A la platja, sols. No som de papers”, expliquen visiblement emocionats.

Estan convençuts que estan preparats per viure junts, casar-se i formar una família: “Si encara no m’he quedat embarassada, és perquè estic prenent una medicació per a la pell i no puc fins que acabi el tractament”, confessa Sofía. “El sexe és cada vegada millor. És tan sexy quan cuina! Sofía és molt tendra, treu el millor de mi”.

Només fa un parell de setmanes, però, els vèiem dient-se de tot a un plató de televisió. Per què? Per culpa de l’amistat de Kiko i Estela. Consideren que l’ex de Diego Matamoros és una “mentidera” i que només ha buscat guanyar fama i polèmica. 

Kiko Jiménez i Sofía Suescun riuen a 'GH' Telecinco

Kiko Jiménez i Sofía Suescun riuen a ‘GH’ / Telecinco

I d’aquí, a aprofitar l’entrevista per criticar Gloria Camila (l’ex de Kiko Jiménez) i la seva família: “Va insinuar que jo consumia drogues. Les seves paraules van provocar molt de patiment i molt de mal a la meva família. És un cop baix que no m’esperava, mai no he consumit drogues. Glòria estava recelosa d’Ana María (la dona del seu pare). Era una persona que va arribar nova a les seves vides, que es va quedar embarassada dos mesos després i van saltar les alarmes. Va caure sobre ella la sospita que podria ser per interès, per tot menys per amor”. Unes paraules que explicarien la poca estima que sembla que es tenen. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa