El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La presentadora Silvia Jato es casa en secret amb un ex-alt càrrec del PP
  • CA

Silvia Jato ha protagonitzat hores i hores de televisió. Molts encara demanen que torni al capdavant de Pasapalabra, un dels seus programes estrella. La gallega avui és notícia per un tema que res no té a veure amb la seva faceta professional, però. I és que ella mateixa acaba d’anunciar a Instagram que s’ha casat amb Alberto Fabra, expresident de la Generalitat Valenciana.

La parella surt des del 2015, però pràcticament mai no han volgut parlar de la seva relació. Tampoc no havien anunciat el seu compromís públicament, el que ha convertit aquest enllaç en tota una sorpresa. Han celebrat la seva boda aquest cap de setmana a Castelló, en una cerimònia molt discreta i amb molt pocs convidats.

“Una foto ho diu tot. Ahir, Alberto i jo ens vam dir el “sí, vull” i ho comparteixo amb vosaltres, els que m’estimeu i sempre m’acompanyeu”, ha relatat Silvia tot acompanyant una fotografia en la qual es veuen les seves mans entrellaçades amb els anells posats.

“Gràcies per les vostres mostres d’estima i felicitacions. Va ser un moment preciós i íntim en El Coso de Burriana, tot complicant les mesures anticovid. Vam trobar a faltar part de la nostra família i a tants amics, que quan això acabi ho celebrarem junts”, afegia. I d’aquí, a donar més detalls de la cerimònia: “El meu vestit era preciós, fet per María Coca. Gràcies també a La repostería pel seu pastís preciós i a Meigas Fora pels seus detalls gallecs. Eternament agraïda a la perruqueria Celia de Castelló i a la nostra Carmen Amorós per tanta estima”.

Els fotògrafs els van enxampar mentre passejaven de la mà fa ara cinc anys. Poc abans, Silvia trencava amb el jutge Enrique López després de divorciar-se del pare dels seus tres fills. El polític, per la seva banda, té dos fills fruit del seu matrimoni de 21 anys amb l’arquitecta Cristina Fortanet.

Aquesta bona notícia arriba un any després de l’ingrés hospitalari de l’ex-alt càrrec del PP, que va contagiar-se de coronavirus i va haver de ser ingressar a l’UCI.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa