El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Shakira i Piqué, de vacances en un dels hotels més cars de les Maldives
  • CA

Després d’uns dies desapareguts, Shakira Gerard Piqué han compartit on són.  La parella ha viatjat fins a les illes Maldives amb els seus fills per gaudir d’unes vacances ben luxoses i cares. Queda clar que ni tan sols la crisi del coronavirus els ha fet enrere a l’hora d’escollir un destí llunyà i paradisíac. La família acabarà l’agost en un resort de súper luxe, un dels més cars de l’illa… i això és molt dir.

Fins ara només han publicat un parell de fotos. El futbolista ha optat per una de familiar, amb els quatre d’esquenes contemplant les aigües cristal·lines. Ha estat ell qui ha escrit el nom de l’hotel a la publicació per fer-los publicitat, el que permet veure quants diners s’haurien deixat… com a mínim.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Family time. @waldorfastoriamaldives

Una publicación compartida de Gerard Piqué (@3gerardpique) el

 

Es tracta d’un complex turístic que compta amb totes les comoditats imaginables. Ofereixen més d’una desena d’allotjaments diferents, des d’una habitació senzilla per 2.200 € la nit, la més barata de tot el catàleg, passant per una suite amb piscina amb preus que oscil·len entre els 5.600 € i els 17.000 €. Finalment ofereixen la possibilitat de llogar una illa privada sencera, el que es podria fer a partir de 68.000 €. 

Uns preus desorbitats que justifiquen amb unes instal·lacions precioses, platges privades, restaurants de molt nivell i tota mena d’activitats. 

 

 

Uns minuts més tard era Shakira qui publicava un vídeo en el qual es veia Piqué amb els nens embadalits mirant alguns crancs: “La meva família sembla que mai no han vist un cranc… Em sembla que els he de portar a la platja més sovint”. 

 

 

Unes vacances familiars de desconnexió i gaudir al màxim d’un autèntic paradís.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa